Çözüldü IVSOFTE şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Örnek de vereyim hatta, @UnrankedTR mesela adam uzun süredir satış yapıyor 1 kere mağduriyet yaşattığını görmedim. Parayla alsa bile sonuç olarak adam 1 kere mağduriyet yaşatmamış, parayla satmak yerine bu ve bu gibi satıcılara statü belirtmesini sağlamak için ücretsiz şekilde verilmeli. Fakat maalesef şöyle bir durum var biz istediğimiz kadar burada konuşalım, yazdıklarımız yönetimin zerre sikinde olmuyor, olmayacak.
zaten 100 tane forum aç adamlar takmıcak seni herkes parasına bakıyo kardeşim

Arkadaşlar kimin ne olup olmadığını bilemezsiniz yonetım nerden bılsın uzun kontroller sonrası yapılır ayrıca uzun süre satış yapanlara verilmesi gerekmektedir benım kararıma göre

Arkadaşlar kimin ne olup olmadığını bilemezsiniz yonetım nerden bılsın uzun kontroller sonrası yapılır ayrıca uzun süre satış yapanlara verilmesi gerekmektedir benım kararıma göre
Bencede, artık bilinen tanınmış yıllardır satış yapan kişilere verilmesi daha sağlıklı olur.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ürününün arkasında durmayıp adamı engelliyorsa hakkını vermiyor demekki
ivsofte zaten orada ürünün arkasında olduğunu belirtmiş. arkadaş çözümü bilinmeyem bir hata almış. ivsofte buna karşılık ona anibus ürününü vermiş. arkadaşta hala ısrar ediyor.

Geçmiş olsun gülüm

Çok Sınıntılı Reis Allah Yardımcın Olsun

aquila ürününü almışsın. birçok oyunda hilesi bulunan bir firmadır. kurulum işlemlerini veya sistem gereksinimlerin yanlış ise yasaklama alman oldukça doğaldır. ivsofte'nin seni engellemesi normal. çünkü adamın çok üstüne gitmişsin ve iade politikasından yararlanamayacaksın. bunuda söylemek isterim. yine de geçmiş olsun.
Hocam, sanırım siz onun avukatısınız. Aquila ürününü satın aldım, evet, çünkü araştırdığımda bir Streamer modu özelliği olduğunu gördüm. Yasaklanmamı normal kılan şeyin ne olduğunu anlamıyorum. Bana anubis ürününü iletmedi bir dosya gönderdi bunu sıfırlamak için kullan dedi ve nasıl kullanacağimi sorduğumds engelledi satıcının üstüne gittiğim yok bana safe diye bir ürün satıyor sonrasında engelliyor bu mu haklı?

Geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum sağlık olsun..

The user received fully working software for the PUBG Mobile game. Which is up-to-date, works and receives all necessary updates.
The problem is complicated by the fact that the user for some reason set a setting after which messages are deleted after 24 hours.
The user clearly has a problem with his computer. Initially, he sent a screenshot where there was no 10-year block. There was a temporary block. And this is evident from the correspondence.
He writes that he has an error "Emulator detected". But this software never had an emulator bypass and it was not declared.
In addition, I sent him a file that was supposed to help him clean up traces of other programs.

My fault is that I understood everything from the start. That this problem is not related to the operation of our program. He refers to the fact that he was immediately blocked. I can easily resolve this dispute. I can give 2-3 activation keys to your testers and you will check whether what the user describes is really happening.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt