TheSeenqaii
Gold Üye
kesinlikleya da sadece forumda uzun süre satış yapanlara satılsın çünkü bazıları var 1 gün önce foruma kayıt olmuş trustedi var 2 gün sonra da böyle sc4m konuları açılıyor
kesinlikleya da sadece forumda uzun süre satış yapanlara satılsın çünkü bazıları var 1 gün önce foruma kayıt olmuş trustedi var 2 gün sonra da böyle sc4m konuları açılıyor
evet haklısınız uzun süredir birşey satan bir sıkıntı çıkarmayan güvenilir insanlara verilmeliTrusted Provider rankı asla parayla satılmamalı forumdaki köklü, tanınan ve güvenilir olan satıcılara verilmeli bunu forumdaki herkes de onaylar. Elden ele dolaşıyor parayla satıldığını bilmeyen biri sırf trusted provider diye gidip o kişiden alır sonra böyle mağduriyet yaşanır. VIP Member tarzı şeylerin satılmasına herhangi bir şey diyemeyiz fakat "Trusted" denen bir şey parayla satılmamalı.
yorum haklı ama birazda objektif bakınca forum sahiplerininde biyerden para kazanması gerekli? bununda düşünülmesi gerekli bunun için ne yapılabilir pekiTrusted Provider rankı asla parayla satılmamalı forumdaki köklü, tanınan ve güvenilir olan satıcılara verilmeli bunu forumdaki herkes de onaylar. Elden ele dolaşıyor parayla satıldığını bilmeyen biri sırf trusted provider diye gidip o kişiden alır sonra böyle mağduriyet yaşanır. VIP Member tarzı şeylerin satılmasına herhangi bir şey diyemeyiz fakat "Trusted" denen bir şey parayla satılmamalı.
Zaten satış konuları öyle onaylanıyor.Benim gördüğüm kadarıyla çoğu trade konusunun altı "güvenilir, sağlam, ud" gibi yorumlarla dolu. İnsanlar da bu yorumlara güvenip düşüyor. Benim önerim mavi tikli satıcı olabilmek için yazılımın güncel tarih ve saat görünür şekilde çalışırlığı ve stabilizasyonu yöneticilere video şeklinde iletilsin öyle alınsın bu tik.
Bahsettim zaten, satış yapsınlar para kazansınlar bana giren çıkan yok burada tek sorun ismi "Trusted" olan bir şeyin satılması.yorum haklı ama birazda objektif bakınca forum sahiplerininde biyerden para kazanması gerekli? bununda düşünülmesi gerekli bunun için ne yapılabilir peki
Trusted Provider gibi unvanlar, tamamen güven ve prestijle alakalı olduğu için ücretsiz verilmesi daha doğru olabilir. Ancak, forum sahipleri gelir elde etmek istiyorlarsa VIP üyelik gibi başka ödüller ve ayrıcalıklar sunabilirler. VIP üyeler, belirli özelliklere sahip olabilir extradan mesela yada bilmiyorum artık.
aquila ürününü almışsın. birçok oyunda hilesi bulunan bir firmadır. kurulum işlemlerini veya sistem gereksinimlerin yanlış ise yasaklama alman oldukça doğaldır. ivsofte'nin seni engellemesi normal. çünkü adamın çok üstüne gitmişsin ve iade politikasından yararlanamayacaksın. bunuda söylemek isterim. yine de geçmiş olsun.Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @IVSOFTE
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : İlgisiz satıcı safe dediği hile banlattı ve engelledi ulaşamıyorum
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 21.11.24 / 23.11.24
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/high-q...-help-with-the-launch-and-installation.61950/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Forumda bu arkadaşın konusuna rastladım ve çoğu kişi bu konuya olumlu yorum yapmıştı. Güvenilir bir arkadaş olduğunu düşündüm. Streamer modu olan bir hile arıyordum ve bu sebeple alacağımı özellikle belirtmiştim. İlk aldığımda hileyi yükleyememiştim. Daha sonra hileyi kurup giriş yaptığımda, hilenin özelliklerini dahi açmadan hesabım şüpheli faaliyetlerden men edildi. Bunun bir hata olduğunu düşündüm. Ve bir misafir hesabı açtım ve daha sonra adam öldürmeden bile tekrar ban attı. Arkadaşım bana sürekli dosya gönderiyor ama açıklamıyor, dün beni tamamen engelledi. Ulaşamıyorum, ayrı ayrı engellendim, pahalı değil ama satıcının engelleyip forumda tagı bulundurması değişik geliyor.
ürününün arkasında durmayıp adamı engelliyorsa hakkını vermiyor demekkiaquila ürününü almışsın. birçok oyunda hilesi bulunan bir firmadır. kurulum işlemlerini veya sistem gereksinimlerin yanlış ise yasaklama alman oldukça doğaldır. ivsofte'nin seni engellemesi normal. çünkü adamın çok üstüne gitmişsin ve iade politikasından yararlanamayacaksın. bunuda söylemek isterim. yine de geçmiş olsun.