itemsatış h.k

dcde itemsatista hesap satıp geri çekerek dolandırdığını iddia eden adamlar vardı onaylı hesap olduğu halde başlarına işte gelmiyormuş sanmıyorum sana geleceğini ayrıca bence sana kafayı takıp uğraşmazlar çok büyük olmayan paralar için

dostum inan kendi hesabım olsa çekmem rat logundan çektiğim için adam çekmiş ben napabilirim
Satan sensin o sebepten sen sorumlusun itemsatış konuya dahil olursa senden alınacaktır o para

beyler 3500 tl ye valorant hesabı sattım dolu benden alan adamda başka birine satmış hesap geri çekilmiş şimdi benden alan adam diyorki yok seni dava edicem cimere şikayet edicem sizce nolur ?
Öncelikle, hiçbir şey olmuyor diyenlerin sözünü dikkate alma. ItemSatış, kullanıcıdan gerekli kanıtları topladıktan sonra kendi kanaatiyle Sakarya İcra Mahkemesi’nde dosya açıyor. Tüm masrafları da dosyaya ekliyorlar; posta gönderim ücretini bile sana yansıtıyorlar. Eğer ödersen dosya kapanıyor, ödemezsen itiraz etmen gerekiyor. Gerisini de sen düşün.

Benzer durumu yaşadım işleyişi anlatabilirim max avukata verirse o da hesabın parası ve dosya masrafını ödüyorsun geri bu da en son yapacagı şey olur cimer umursamıyor bu konuları

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt