itemsatış h.k

reisim item satış satıcının deilde alıcının yanında olduğu için durum sıkıntılı biraz
itemsatis hickimsenin yanında deil gamermarkt olsa işler değişirdi sıkıntılı derdim ama itemde aynı durum söz konusu değil

reisim item satış satıcının deilde alıcının yanında olduğu için durum sıkıntılı biraz
kral iki tane kimlik doğrulamalı hesabım scamden ban yedi böyle durumlarda baktın hesabın kapanmak üzere desteğe yaz ben hesabımı sileceğim diye sana silme linki atacaklar o linkide bir yere kaydet böyle durumlarda hesabı sil 3 gün içinde hesabın silinir hesabın silindiğinde aynı bilgilerle tekrar açabilirsin

beyler 3500 tl ye valorant hesabı sattım dolu benden alan adamda başka birine satmış hesap geri çekilmiş şimdi benden alan adam diyorki yok seni dava edicem cimere şikayet edicem sizce nolur ?
senden alan adam başkasına satıyor hesap geri çekiliyor hesabı o zaman sen geri çektin. Karşı tarafın kanıtı varsa itemsatış senden şikayetçi oluyor arkadaşımın başına gelmişti kurnazlık yapmaya çalışmıştı :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bir bok olmaz + İtemsatış gibi sitelerden de bir bok olmaz. Satıcıların %95'i dolandırıcılar.

senden alan adam başkasına satıyor hesap geri çekiliyor hesabı o zaman sen geri çektin. Karşı tarafın kanıtı varsa itemsatış senden şikayetçi oluyor arkadaşımın başına gelmişti kurnazlık yapmaya çalışmıştı :)
stealer verisinden çektim hesabı

beyler 3500 tl ye valorant hesabı sattım dolu benden alan adamda başka birine satmış hesap geri çekilmiş şimdi benden alan adam diyorki yok seni dava edicem cimere şikayet edicem sizce nolur ?
böyle tipler var herkezi tehdit ediyolar dava edecem diyolar SDSIHJSLHJ hiçbişe olmaz

Hocam adam itemsatış desteğine yazarsa o parayı öyle ya da böyle alırlar senden aksi halde dava edilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt