Hiçbirşey olmaz hesabın kimlik doğrulamalı olsa bile birşey olmuyorbeyler 3500 tl ye valorant hesabı sattım dolu benden alan adamda başka birine satmış hesap geri çekilmiş şimdi benden alan adam diyorki yok seni dava edicem cimere şikayet edicem sizce nolur ?
bende öyle düşünüyorum da değişik bi durum bazılarının evine kağıt felan gelmişHiçbirşey olmaz hesabın kimlik doğrulamalı olsa bile birşey olmuyor
Suç duyurusunda bulunmucakmıymış. Cimer ne yapsınbeyler 3500 tl ye valorant hesabı sattım dolu benden alan adamda başka birine satmış hesap geri çekilmiş şimdi benden alan adam diyorki yok seni dava edicem cimere şikayet edicem sizce nolur ?
ben öyle bir durum yaşamadım benide tehtid ettiler yok ankara başsavcılığına gideceğiz falan filan diye 1 sene geçti üstünden sıkıntı yokbende öyle düşünüyorum da değişik bi durum bazılarının evine kağıt felan gelmiş
ürünü satarken adam sana sordumu ilk mailimi diye ? yada sen söyledinmi sen söylemediysen o sormadıysa sorun olmaz sen söyleyip o okumadıysadad sorun olmaz sorsaydı almazdı belkibende öyle düşünüyorum da değişik bi durum bazılarının evine kağıt felan gelmiş
harbiden he cimer detayıda bagırttıSuç duyurusunda bulunmucakmıymış. Cimer ne yapsın
reisim item satış satıcının deilde alıcının yanında olduğu için durum sıkıntılı birazürünü satarken adam sana sordumu ilk mailimi diye ? yada sen söyledinmi sen söylemediysen o sormadıysa sorun olmaz sen söyleyip o okumadıysadad sorun olmaz sorsaydı almazdı belki
ya direkt kendi sc4m atsa bile birşey olmaz böyle valo hesabı alacağınız zaman sadece ilk maili olan ve ilk mailinin içinde hoşgeldiniz mesajı olan hesapları alın mümkünse bulması zor biliyorum ama en güvenli yol buürünü satarken adam sana sordumu ilk mailimi diye ? yada sen söyledinmi sen söylemediysen o sormadıysa sorun olmaz sen söyleyip o okumadıysadad sorun olmaz sorsaydı almazdı belki