İnternet Kafe Hile

Arkadaşlar selamlar bu gün net kafeye gittim ve arkadaşım demişti bana hile aç dediydi bende bitane ban rate orta çok olmayan legit free hile açtım 3. Maçta ban yedim ama val 5 olmasına rağmen yeni hesap açıp girdim oynadım 30dk delaya da kalmadım arkadaşta farketmiş kullanıyoruz bu taktiği bileniniz varmı sebebini bilmiyor olanlarsda iyi oyunlar önerim staffbesting free internal
Ben 1 yıl önce gitmişdim anakart Van 152 yemişti 4 ay adam o masada valorant oynattiramadi sen nasıl yemedin?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İnternet kafeler iş yeri olduğu için bir şeyler oluyor hesaplar ile ilgili. Yanlış biliyor olabilirim ama bir şekilde ban yemiyorlar. Kafedeki abiye sormuştum.

Olm çok bozuk cümle la Van 152 açmak derken hesabın banınımı açıyordunuz yoksa banı olanlar net kafeye kasayla gelip internete bağlanıp bani açtırıp size paramı veriodu qwe

Qweqwe
Hesap banı hiçbir zaman açılmaz

Hayırlısı olsun şimdiden bu arada bu kötü alışkanlıklardan uzak durduğunuza çok sevindim hocam :kappasmiley: net kafeye götürüp ban aç desek acarmi acaba şimdi qwe bide neden kapadiniz kafeyi
Şimdiki internet cafe sahiplerinin geneli anca format atmayı bilir USB ile, başka da birşey bilmezler. Oyun açılmazsa IP Reset programı vardır onu açarlar, oyun nasıl açılır onu gösterirler, oturup millet ne yapıyor onu keserler v.s

Arkadaşlar selamlar bu gün net kafeye gittim ve arkadaşım demişti bana hile aç dediydi bende bitane ban rate orta çok olmayan legit free hile açtım 3. Maçta ban yedim ama val 5 olmasına rağmen yeni hesap açıp girdim oynadım 30dk delaya da kalmadım arkadaşta farketmiş kullanıyoruz bu taktiği bileniniz varmı sebebini bilmiyor olanlarsda iyi oyunlar önerim staffbesting free internal
kanka bu hile senin muhtemelen sende hopesar'ın yeni yan çarısın, millet internet kafede hileni açsın pc'ler sana cayır cayır miner kazandırsın diye böyle bi konu açma gereği duyduğunu tahmin ediyorum.

bi sen akıllısın xD

kanka bu hile senin muhtemelen sende hopesar'ın yeni yan çarısın, millet internet kafede hileni açsın pc'ler sana cayır cayır miner kazandırsın diye böyle bi konu açma gereği duyduğunu tahmin ediyorum.

bi sen akıllısın xD
Niye yok yere toksiklik yaptın ki ?
Elemanın bahsettiğin herifle alakası yok, tanıyorum kendisini

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt