İnternet Kafe Hile

Tamam arkadaşım teşekkürler düşündüğün için ben tespit edemedim ama net kafe zaten
Bir yerde okumuştum doğruluğunu bilmiyorum. Net kafelerde veya bazılarında paylaşımlı depolama alanları bulunuyor yani mesela aynı ssd ye kurulu 4 bilgisayar var gibi. Bu yüzden olabilir belki (Böyle okumuştum doğrumudur değilmidir bilmem)

Bir yerde okumuştum doğruluğunu bilmiyorum. Net kafelerde veya bazılarında paylaşımlı depolama alanları bulunuyor yani mesela aynı ssd ye kurulu 4 bilgisayar var gibi. Bu yüzden olabilir belki (Böyle okumuştum doğrumudur değilmidir bilmem)
O zaman 4 bilgisayar ban yemeli değilmi?

Adminlerimiz yokmu ya bilgili @Genisys

Merak ettim ilginç bir konu üzerinde durulmalı bence

Arkadaşlar selamlar bu gün net kafeye gittim ve arkadaşım demişti bana hile aç dediydi bende bitane ban rate orta çok olmayan legit free hile açtım 3. Maçta ban yedim ama val 5 olmasına rağmen yeni hesap açıp girdim oynadım 30dk delaya da kalmadım arkadaşta farketmiş kullanıyoruz bu taktiği bileniniz varmı sebebini bilmiyor olanlarsda iyi oyunlar önerim staffbesting free internal
Herkes anüsünden bilgi uydurmuş.

İnternet kafelerin ipleri statik, bu ipden girildiğinde hwid ban kabul edilmyior. Yani bu ipye van152 atılmıyor. TÜm makinelerin hwidleri aynı, hepsine aynı uuid girilyor, bu uuid valorant tarafından green list alınıyor. Bu sayede hwid ban yaşanmıyor. İy igeceler.

Arkadaşlar selamlar bu gün net kafeye gittim ve arkadaşım demişti bana hile aç dediydi bende bitane ban rate orta çok olmayan legit free hile açtım 3. Maçta ban yedim ama val 5 olmasına rağmen yeni hesap açıp girdim oynadım 30dk delaya da kalmadım arkadaşta farketmiş kullanıyoruz bu taktiği bileniniz varmı sebebini bilmiyor olanlarsda iyi oyunlar önerim staffbesting free internal
Peki kafe sahibi farketmedi mi
Bende pcyi garantiye yolladım kafede hile açsam sorun çıkar mi

İnternet kafelerin ipleri statik, bu ipden girildiğinde hwid ban kabul edilmyior. Yani bu ipye van152 atılmıyor. TÜm makinelerin hwidleri aynı, hepsine aynı uuid girilyor, bu uuid valorant tarafından green list alınıyor. Bu sayede hwid ban yaşanmıyor. İy igeceler.
Hocam iyi günler internet kafe nasıl açabiliriz

Kral geldi kral akşam akşam rahatsiz etmezsem bu sorum daha olacak dreamfancy hocam neden green liste alınıyor hwid yani ip neden hwid almıyor?

Peki kafe sahibi farketmedi mi
Bende pcyi garantiye yolladım kafede hile açsam sorun çıkar mi
Geldi quaxim ben Kru kankam neyse aramizdakini hallettik çok garibanca sormuşsun soyluom ben açtım takir tükür abi yaklasinca alt taba aldım geri geldim acsanda sorun çıkmaz PC asla ban yemiyir

Hocam iyi günler internet kafe nasıl açabiliriz
Açarak 🤡

Zamanında kendi internet kafemde van152 açıyodum 200tlye.
Ah 2021 ah...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt