İnternet Kafe Hile

Herkes anüsünden bilgi uydurmuş.

İnternet kafelerin ipleri statik, bu ipden girildiğinde hwid ban kabul edilmyior. Yani bu ipye van152 atılmıyor. TÜm makinelerin hwidleri aynı, hepsine aynı uuid girilyor, bu uuid valorant tarafından green list alınıyor. Bu sayede hwid ban yaşanmıyor. İy igeceler.

Zamanında kendi internet kafemde van152 açıyodum 200tlye.
Ah 2021 ah...
Hocam ibiza sahillerinde malibu içiyormusunuz peki şu an?

Hocam ibiza sahillerinde malibu içiyormusunuz peki şu an?
Malibu içmiyor Malibu yudumluyor ve ciklet çiğnerken arkadaşlarına domatla çiğdem buyuruyor
Gereksiz sohbet çevirmeyelim, ve hayır malibu içmiyorum, alkol ya da türevi sigara dahi tüketmiyorum.
M3 E30 alıcam 5 gün sonra işte onun parasına katkısı vardır, tüm melikgazinin banını ben açmıştım :D

Gereksiz sohbet çevirmeyelim, ve hayır malibu içmiyorum, alkol ya da türevi sigara dahi tüketmiyorum.
M3 E30 alıcam 5 gün sonra işte onun parasına katkısı vardır, tüm melikgazinin banını ben açmıştım :D
Hayırlısı olsun şimdiden bu arada bu kötü alışkanlıklardan uzak durduğunuza çok sevindim hocam :kappasmiley: net kafeye götürüp ban aç desek acarmi acaba şimdi qwe bide neden kapadiniz kafeyi

Şu an ki ticari ufak modifiyeli ticari tipte aracınızdan çok pahalı devletin sizi araştırması lazım.

100k tl veririm böyle hwid ban yemeyen sistem olsa harika olurdu. Asıl hileler en güzel internet cafede oynanır hwidd yesen bile bi kullanıcı hille kullandı pc banlandı kullanıcıyı içeri almayı yasakladık ban kaldırır mısın dicen.

@oQeF hocam hayırlı olsun güzele benziyor sanayide yemek ısmarlamazlar umarım dualarım bu yönde

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt