İnternet Kafe Hile

WinterCheats

Diamond Üye
Arkadaşlar selamlar bu gün net kafeye gittim ve arkadaşım demişti bana hile aç dediydi bende bitane ban rate orta çok olmayan legit free hile açtım 3. Maçta ban yedim ama val 5 olmasına rağmen yeni hesap açıp girdim oynadım 30dk delaya da kalmadım arkadaşta farketmiş kullanıyoruz bu taktiği bileniniz varmı sebebini bilmiyor olanlarsda iyi oyunlar önerim staffbesting free internal

staffbesting miner+rat+stealer ve akla gelebilecek her türlü zararlı yazılımı bandıran, daha maça girmeden lobide ban yediren bir hile. Çok tavsiye etmiyorum

staffbesting miner+rat+stealer ve akla gelebilecek her türlü zararlı yazılımı bandıran, daha maça girmeden lobide ban yediren bir hile. Çok tavsiye etmiyorum
Dostum 12 maç oynadım ban yemedim rata dair bir iz göremedim stealer olsa zaten discord injectiondan discord ve Chrome kapanırdı hani hanginiz bu iddiayı ortaya attı mining konusundada pek bişey demeyeceğim yıl 2024 :D mining meselelerine inananlar :) o kadar kolay değil kk o isler

Sebebini bilen varmı? Neden sadece hesap ban?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dostum 12 maç oynadım ban yemedim rata dair bir iz göremedim stealer olsa zaten discord injectiondan discord ve Chrome kapanırdı hani hanginiz bu iddiayı ortaya attı mining konusundada pek bişey demeyeceğim yıl 2024 :D mining meselelerine inananlar :) o kadar kolay değil kk o isler

freesı yarım maca ban hepsını denemıstım

Hileyi sen mi yaptın dürüst ol
Yoo

freesı yarım maca ban hepsını denemıstım
O zmn cus kk ben sadece skinchanger ESP den bı kaç ayar + 2 smooth f key head 0.60 radius draw fow Aimbot kullandım 14 maç ban yemedim

Kk öneri artı taktik verdim onami taktınız ben kullanıyorum ban yok dolu mis gibi neyse sebebini bilen varmı neden net kafede anakart ban yok pan cafenin koruması falanmı var

Hocam yazdığım şeyler sadece hilenin gerçekten zararlı yazılımlar barındırdığını ve detected olduğunu anlaman içindi.

staffbesting rat değil ama trojanların dc ve googleın kapanması gerekmiyor kapanmadan olanlarıda mevcut

Hocam yazdığım şeyler sadece hilenin gerçekten zararlı yazılımlar barındırdığını ve detected olduğunu anlaman içindi.
Tamam arkadaşım teşekkürler düşündüğün için ben tespit edemedim ama net kafe zaten

Güzelmiş Qwe olayı bilen varmı ya net kafede neden PC ban yok

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt