İnternal FiveM imgui

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diasall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar arkadaşlar bir projem var ve bir konuda yardıma ihtiyacım var imgui konusunda imgui menü yaptıgımda temel bir menü olarak kalıyor örnek keyser, hx, red engine vs. bu tarz menüler nasıl yapılıyor?
veya yapmamız için bir uygulama varmı? teşekkürler

olan menü (temsili)
istediğim menü (temsili)
temiz gui ye geçip offsetleri falan ona kur biraz uğraştırır ama tek çözüm

Selamlar arkadaşlar bir projem var ve bir konuda yardıma ihtiyacım var imgui konusunda imgui menü yaptıgımda temel bir menü olarak kalıyor örnek keyser, hx, red engine vs. bu tarz menüler nasıl yapılıyor?
veya yapmamız için bir uygulama varmı? teşekkürler

olan menü (temsili)
istediğim menü (temsili)
1.gpt
2.emek

Başka güzel bir imgui bağlayabilirsin public olan güzel imguiler var.

Adam bişey sormak için konu açmış ne kadar anten varsa gelip laf sallamaya yer arıyor. Madem cevap vermeyeceksin bas git kardeşim. Ayrıca menüye uyumlu imgui yapmak için yeterli bilgin yoksa, claude opus, figma vb. gibi yerlerden yardım alabilirsin. Detaylı figma öğrenimi istiyorsan da chatgpt bir adım öte yerde hocam.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Adam bişey sormak için konu açmış ne kadar anten varsa gelip laf sallamaya yer arıyor. Madem cevap vermeyeceksin bas git kardeşim. Ayrıca menüye uyumlu imgui yapmak için yeterli bilgin yoksa, claude opus, figma vb. gibi yerlerden yardım alabilirsin. Detaylı figma öğrenimi istiyorsan da chatgpt bir adım öte yerde hocam.
allah razı olsun paytr milattan kalma bir konu ama teşekkür ediyorum şu anda lua ile ilgileniyorum

allah razı olsun paytr milattan kalma bir konu ama teşekkür ediyorum şu anda lua ile ilgileniyorum
paytr di dimi bu arada karıstırmıs olmayım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt