İnternal FiveM imgui

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diasall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

diasall

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
çöp konu

Son düzenleme:
Selamlar arkadaşlar bir projem var ve bir konuda yardıma ihtiyacım var imgui konusunda imgui menü yaptıgımda temel bir menü olarak kalıyor örnek keyser, hx, red engine vs. bu tarz menüler nasıl yapılıyor?
veya yapmamız için bir uygulama varmı? teşekkürler

olan menü (temsili)
istediğim menü (temsili)
swap atacak kadar bilgin yoksa uğraşma direk şu hile işleriyle git dev tut

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kanka ben figmadan paşalar gibi yapıorum üşendiğim için böyle dearpygui gibi görmekten sıkıldıysan benim gibi kendin kolayca yaparsın bir çok plugins var zaten

kanka ben figmadan paşalar gibi yapıorum üşendiğim için böyle dearpygui gibi görmekten sıkıldıysan benim gibi kendin kolayca yaparsın bir çok plugins var zaten
işte gerçek cevap figmadan nasıl yapıyorsun bana anlatabilirmisin discord üzerinden plugin felan

Selamlar arkadaşlar bir projem var ve bir konuda yardıma ihtiyacım var imgui konusunda imgui menü yaptıgımda temel bir menü olarak kalıyor örnek keyser, hx, red engine vs. bu tarz menüler nasıl yapılıyor?
veya yapmamız için bir uygulama varmı? teşekkürler

olan menü (temsili)
istediğim menü (temsili)
Dostum swap kadar bilgim yoksa boşver

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt