swap atacak kadar bilgin yoksa uğraşma direk şu hile işleriyle git dev tutSelamlar arkadaşlar bir projem var ve bir konuda yardıma ihtiyacım var imgui konusunda imgui menü yaptıgımda temel bir menü olarak kalıyor örnek keyser, hx, red engine vs. bu tarz menüler nasıl yapılıyor?
veya yapmamız için bir uygulama varmı? teşekkürler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirolan menü (temsili)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediristediğim menü (temsili)
swap istemiyorum, kanka nasıl yapılır onu öğrenmek istiyorumswap atacak kadar bilgin yoksa uğraşma direk şu hile işleriyle git dev tut
bir programmı veyahut api eklentimi?swap istemiyorum, kanka nasıl yapılır onu öğrenmek istiyorum
yok how ı can ımguı in c++ felan yazarsan yt de çıkarswap istemiyorum, kanka nasıl yapılır onu öğrenmek istiyorum
bir programmı veyahut api eklentimi?
yav dostum benim izledigimde videolar offline oyunlarda yxrrxk gibi bir arayüz tasarlama öğretiyor izlemedim sanma başka bildigin birşey yoksa teşekkür ederim ama baktımyok how ı can ımguı in c++ felan yazarsan yt de çıkar
maşallah bende bir adet güncel valorant src istiyorum yanındada cert
işte gerçek cevap figmadan nasıl yapıyorsun bana anlatabilirmisin discord üzerinden plugin felankanka ben figmadan paşalar gibi yapıorum üşendiğim için böyle dearpygui gibi görmekten sıkıldıysan benim gibi kendin kolayca yaparsın bir çok plugins var zaten
Dostum swap kadar bilgim yoksa boşverSelamlar arkadaşlar bir projem var ve bir konuda yardıma ihtiyacım var imgui konusunda imgui menü yaptıgımda temel bir menü olarak kalıyor örnek keyser, hx, red engine vs. bu tarz menüler nasıl yapılıyor?
veya yapmamız için bir uygulama varmı? teşekkürler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirolan menü (temsili)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediristediğim menü (temsili)
yazdım yazdım sildim berbat anlatıyorum burada discord : vaxo44.işte gerçek cevap figmadan nasıl yapıyorsun bana anlatabilirmisin discord üzerinden plugin felan