vpn le girmeyi deneselam
insyde biosum hwid banım var van 152 kaldıramıyorum yardım edermisiniz
vpn le girmeyi deneselam
insyde biosum hwid banım var van 152 kaldıramıyorum yardım edermisiniz
aa süper yazılımcı 10 güne hem driver yazmış hem loader yazmış hem authu yapmış süper hayran kaldım.yess belirtmişim ama ne zaman bak bakıyım tarihe.
kendi spooferın ise konu aç onaylansın müşterin olsun he ne dersin ? .D 2. scofield vakası mı geliyo1. olarak dolandırılmasın diye çabalıyoruz yazmışsın. 2. olarak zaten free birşey kullanmıyorum önyargını kır bi kanka
benim yazdığımı allah mı söyledi sanaaa süper yazılımcı 10 güne hem driver yazmış hem loader yazmış hem authu yapmış süper hayran kaldım.
İşin komik yani eğer legit bi developer olsaydın her forumda olacağı gibi bu forumda da hem satış konun hem de siten olurdu. Anladığım kadarıyla ikiside yok. Youtubedeki ahmet ayhan var birçok kişi bilir o elaman sensin galiba.
Şimdi de resellersinbenim yazdığımı allah mı söyledi sana
Öyle deme ama adam kendisine woofer yapmış saygı duymak lazımaa süper yazılımcı 10 güne hem driver yazmış hem loader yazmış hem authu yapmış süper hayran kaldım.
İşin komik yani eğer legit bi developer olsaydın her forumda olacağı gibi bu forumda da hem satış konun hem de siten olurdu. Anladığım kadarıyla ikiside yok. Youtubedeki ahmet ayhan var birçok kişi bilir o elaman sensin galiba.
DenuvoglobalÖyle deme ama adam kendisine woofer yapmış saygı duymak lazım
nolursun banla beniiiii nolursun kanka hadi illa küfür ettirmeŞimdi de resellersin
Sebepsiz ban atmıyoruz, şimdi de banla beni havalarındasın. Epik bir insansın.nolursun banla beniiiii nolursun kanka hadi illa küfür ettirme
sen bi içerlemişsinnolursun banla beniiiii nolursun kanka hadi illa küfür ettirme
ORUSPU BEBESİ BANLASANA HADİ AMIN BEBESİ SENİ