insyde bios spoofer yardım

yess belirtmişim ama ne zaman bak bakıyım tarihe.
aa süper yazılımcı 10 güne hem driver yazmış hem loader yazmış hem authu yapmış süper hayran kaldım.
İşin komik yani eğer legit bi developer olsaydın her forumda olacağı gibi bu forumda da hem satış konun hem de siten olurdu. Anladığım kadarıyla ikiside yok. Youtubedeki ahmet ayhan var birçok kişi bilir o elaman sensin galiba.

DC EKLE DİYE
1. olarak dolandırılmasın diye çabalıyoruz yazmışsın. 2. olarak zaten free birşey kullanmıyorum önyargını kır bi kanka
kendi spooferın ise konu aç onaylansın müşterin olsun he ne dersin ? .D 2. scofield vakası mı geliyo

aa süper yazılımcı 10 güne hem driver yazmış hem loader yazmış hem authu yapmış süper hayran kaldım.
İşin komik yani eğer legit bi developer olsaydın her forumda olacağı gibi bu forumda da hem satış konun hem de siten olurdu. Anladığım kadarıyla ikiside yok. Youtubedeki ahmet ayhan var birçok kişi bilir o elaman sensin galiba.
benim yazdığımı allah mı söyledi sana

Öyle deme ama adam kendisine woofer yapmış saygı duymak lazım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt