SSVMM
Bronz Üye
LAN KİMSEYİ DOLANDIRDĞIM YOK SEN NE YAŞIYOSUN @MKSitedeki insanların senin gibi çoluk çocuk tarafından dolandırılmasının önüne geçmeye çalışıyoruz napalım
LAN KİMSEYİ DOLANDIRDĞIM YOK SEN NE YAŞIYOSUN @MKSitedeki insanların senin gibi çoluk çocuk tarafından dolandırılmasının önüne geçmeye çalışıyoruz napalım
Dolandırdın diye bir şey demedim free şeyleri parayla satmaya çalışıyorsunLAN KİMSEYİ DOLANDIRDĞIM YOK SEN NE YAŞIYOSUN @MK
Sitede konunu göremiyorum kanka açarsan ön yargımı kıracağım1. olarak dolandırılmasın diye çabalıyoruz yazmışsın. 2. olarak zaten free birşey kullanmıyorum önyargını kır bi kanka
Kendi spooferin olsaydı zaten forumda satış konun olurdu. Free methodları yaparak insanlardan para tırtıklamak çocukca.method? dostum kendi wooferim ne anlatıyosun
kanka sitem v.s olmadığı için sitede satış yapamıyorum mantıken dimi?Kendi spooferin olsaydı zaten forumda satış konun olurdu. Free methodları yaparak insanlardan para tırtıklamak çocukca.
Türkçe yazmayı deneyebilirsin mesela, hem güzel olur biz de bir şeyler anlarız. Not olarak satışını yaptığın ve bizim kontolümüzden geçen hiçbir yazılımın yok. Yani burada ahkâm kesmenede gerek yok.kanka sitem v.s sitede satış yapamıyorum mantıken dimi?
+ olarak forumda delay ban yediğini berlitmişsin. Ne güzel spoofermiş oTürkçe yazmayı deneyebilirsin mesela, hem güzel olur biz de bir şeyler anlarız. Not olarak satışını yaptığın ve bizim kontolümüzden geçen hiçbir yazılımın yok. Yani burada ahkâm kesmenede gerek yok.
yess belirtmişim ama ne zaman bak bakıyım tarihe.+ olarak forumda delay ban yediğini berlitmişsin. Ne güzel spoofermiş o