WhereYq
Uzman Üye
- İletişim
c# ile loader yapıp 3 4 satır kod yazıp webclientden, paste spoofer indirip açtırtarak woofer olmak gerçekten büyük başarımethod? dostum kendi wooferim ne anlatıyosun
c# ile loader yapıp 3 4 satır kod yazıp webclientden, paste spoofer indirip açtırtarak woofer olmak gerçekten büyük başarımethod? dostum kendi wooferim ne anlatıyosun
la ne anlatıyon bebe sen nerden biliyonuz la gel dc gösteriyim de agzin bi acik kalsin SSvm#5720 beni kendiyle karıştırdı heralde a*Amidewin ne ara woofer oldu la
Biri paylaşmıştı galibaselam
insyde biosum hwid banım var van 152 kaldıramıyorum yardım edermisiniz
Sitede konu açsana o zaman madem elinde böyle muhteşem bir şey var ne dersinla ne anlatıyon bebe sen nerden biliyonuz la gel dc gösteriyim de agzin bi acik kalsin SSvm#5720 beni kendiyle karıştırdı heralde a*
free değil işte dostum bunu o küçük beynine sok.Sitede konu açsana o zaman madem elinde böyle muhteşem bir şey var ne dersin
Aynen kanka konu aç ve senin şu muhteşem free spooferı görelim.free değil işte dostum bunu o küçük beynine sok.
hasta la bu çocuk neyse ben daha konuşmayacağım.Aynen kanka konu aç ve senin şu muhteşem free spooferı görelim.
Sitedeki insanların senin gibi çoluk çocuk tarafından dolandırılmasının önüne geçmeye çalışıyoruz napalımhasta la bu çocuk neyse ben daha konuşmayacağım.