qNuLL
Uzman Üye
- İletişim
O zaman ben sizden alayım enayimiyim 5 k vereyimSizin için çektim fiyatları geri
O zaman ben sizden alayım enayimiyim 5 k vereyimSizin için çektim fiyatları geri
O zaman ben sizden alayım enayimiyim 5 k vereyim
15 ine kadar uzatma sansiniz varmi bu indirimi?VALPRO V2'DE İNDİRİM ! İNDİRİMİN DEVAM ETTİĞİ SON GÜN OLAN PERŞEMBEYE (12.09.24) KADAR;
NAKİT ALIMLARDA LİFETİME B7P4SS 150$ - VALPRO V2 LIFETIME 60$ olacak şekilde extra indirime gidildi
ÖDEME YÖNTEMLERI HAVALE/EFT/CYRPTO/KREDI KARTI (kredi kartında %5 komisyon mevcut)
kredi kartı satın alma linkiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
15 ine kadar uzatma sansiniz varmi bu indirimi?
Her ikisini alinca mi indirim oluyor yoksa sadece vsync alirsam da indirim varmi hocam?sıkıntı yok sadece size özel cg'ye feedbacks bırakmanız şartıyla 15'inde bu fiyat sizin geçerli hocam
sadece vsync alırsanız vsync ile yaptığımız partnerlik anlaşmamız gereği bu fiyattan veremiyoruz malaesefHer ikisini alinca mi indirim oluyor yoksa sadece vsync alirsam da indirim varmi hocam?
tşkler hocam . @lulpeek hvci bypassiniz varsa vsync yardımıcı oluriyi satışlar beyfendi