🏆insolencetr Magic-vGc Vanguard Stopped🏆 🔥All Popup Bypass, Free Cheatslerle Oynayın Ban yok !🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım sc4m atıp kaçacaklar ama sorun değil satın alan tüm arkadaşları bir çatı altında toplayıp hepsinin tek tek ibanlardan şikayetçi olmasını ve ekstra olarak vergi dairesine de şikayet edilmesini aynı zamanda da cimere uzun bir metin çekilmesini sağlayacağım. Attıkları sc4m az buz değil tahminimce çok fazla customer vardı
hocam biz yaptık bile haber bekliyoruz bizden bilgiler istenecek ad soyadı bilmiyoruz ama sanırım cg bize ip karşılayabilirse oradanda bulunabilirler

ben giden paradan değilim aslında ama bunların rezil olmasını o kadar istiyorum ki üstüne üstük arkadaşın bende reel fotoğrafıda var dc den kamera açmıştı oda bende duruyor.

hocam biz yaptık bile haber bekliyoruz bizden bilgiler istenecek ad soyadı bilmiyoruz ama sanırım cg bize ip karşılayabilirse oradanda bulunabilirler
hocam toplu bir şekilde size atılan tüm ibanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunması gerekiyor customerlerin. Ardından cimere bir yazı çekilecek fakat bunun için cheatglobal yönetimine de danışılması gerekiyor nasıl bir yol izlenildiğine dair. Sonuçta belki de cheatglobal de zarar görebilir bu puştlar yüzünden bundan dolayı bu konuda herkesin hassas olması gerekiyor fakat emin olun o iban sahiplerini hoplatırlar :)

Bu patladı thunderbolt ne zaman patlayacak acaba (leadercheats sc4mmer) :D

@Genisys hocam bilgileri bulunduğunda bana dm den yazabilirseniz çok iyi olur bu bilgileri riotada göndereceğim belki daha önce scofielda olan olayda buna gelir az buz para scamlemedi çünkü

ben giden paradan değilim aslında ama bunların rezil olmasını o kadar istiyorum ki üstüne üstük arkadaşın bende reel fotoğrafıda var dc den kamera açmıştı oda bende duruyor.
atsana fotoyu rezil olsun

tşkler güzel bir yere değindiniz . anlık olarak konudaki 2 bilgisayar inject metodu kısmı düzenlendi . eğer iki bilgisayar oynarsanız hilele oynayacağınız bilgisayar banlı olabilir herhangi bir sorun teşkil etmiyor 2. bilgisayarın ise tamamen temiz ve oyun gereksinimlerini karşılaması gerekmektedir
2 bilgisayar mı lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt