🏆insolencetr Magic-vGc Vanguard Stopped🏆 🔥All Popup Bypass, Free Cheatslerle Oynayın Ban yok !🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunun 3 günlüğü haftalığı aylığı yokmuydu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
turkler eskiden cok zekiydi zaten aylik bulabilecegin bir ortalama hile sana 100$ veya 80$ gibi bir fiyata patlar ve ban yememe garantisi yok kimse bunu kesin olarak veremez manuel ban yedin hadi actirmak icin spoof format vs. vs. basin agrir dahasini yazmaya bile usendim azicik dusunmek bu kadar mi zor turk kardesler
işte aradığım yorum, demekki dolandırılmak sürekli sorunlarla uğraşmak rezillik yaşamak tatlı geliyo milletimize :jesusplease:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
up

Geçen seneden beri birisinin vanguardi patlaması hayalimdi hayalimi gerçekleştirdi bu arkadaşlar. Çok güzel hwid banli pcde tekrar oynayabiliyorum sayelerinde.

Geçen seneden beri birisinin vanguardi patlaması hayalimdi hayalimi gerçekleştirdi bu arkadaşlar. Çok güzel hwid banli pcde tekrar oynayabiliyorum sayelerinde.
olumlu feedbacks için tşkler hocam iyi eğlenceler :perfect:

FİYAT:
PATRON ÇILDIRDI TAKLİTLERE İNAT LİFETİME BYPASS 5K :iliked:
Kredi Kartı ile 3d secureli güvenilir ödeme
(KREDİ KARTINA %5 KOMISYON VARDIR) NAKIT 150$

taklit mi haydaaaa şimdi ondan 130 dolara alırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt