İleride Yapmak İstediğiniz Meslek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çift vatandaşım ve 1 sene sonra Fransaya yolcuyum.Akrabalarım yakaşık 50 senedir orda yaşıyor.Çocuklarının bir şirketine girmeyi düşünüyorum.
anladım çok iyimiş senin adına sevindim neden benimde yurtdışın da akrabam yok ki :,)

İLERDE YAPMAK İSTEDİĞİNİZ MESLEK VEYA KURMAK İSTEDİĞİNİZ Bİ İŞ YERİ

HADİ BAKALIM SOHPET BAŞLASIN..

HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN KOŞUN HEP..!
tayland da bi kaktüs serası açmak isterdim varyete kaktüs tanesi bin ila 50 bin arasında değişiyor kaç senedir kaktüslerle uğraşıyorum biraz zahmetli

Bilişim okuyorum ve bilgisayar teknisyeni olucagım in ş

Evinde 5 liralık kaktüsü olan bne
aynen evimde toplamda 80 bin lira civarı kaktüs var o yüzden yazdım echinopsis beslemiyorum gymnocalycium mihanovichii variegated 3 colour var çeşit çeşit ,gymnocalycium damsii variegated ,astropthyum asterias variegata, astrophytum fukuryu ,astrophytum super kabuto daha çok çeşitler var

aynen evimde toplamda 80 bin lira civarı kaktüs var o yüzden yazdım echinopsis beslemiyorum gymnocalycium mihanovichii variegated 3 colour var çeşit çeşit ,gymnocalycium damsii variegated ,astropthyum asterias variegata, astrophytum fukuryu ,astrophytum super kabuto daha çok çeşitler var
benimkinin adıda şükrü kendisini pazardan 5 liraya aldım bir el boyutunda aşağı yukarı sence türü nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt