anladım çok iyimiş senin adına sevindim neden benimde yurtdışın da akrabam yok ki :,)Çift vatandaşım ve 1 sene sonra Fransaya yolcuyum.Akrabalarım yakaşık 50 senedir orda yaşıyor.Çocuklarının bir şirketine girmeyi düşünüyorum.
anladım çok iyimiş senin adına sevindim neden benimde yurtdışın da akrabam yok ki :,)Çift vatandaşım ve 1 sene sonra Fransaya yolcuyum.Akrabalarım yakaşık 50 senedir orda yaşıyor.Çocuklarının bir şirketine girmeyi düşünüyorum.
Teşekkürler dostum. Ailem Bulgaristan'dan göç ettiği için ben de şanslıyım bakalım yaşayıp göreceğiz yurtdışındaki hayatıanladım çok iyimiş senin adına sevindim neden benimde yurtdışın da akrabam yok ki :,)
tayland da bi kaktüs serası açmak isterdim varyete kaktüs tanesi bin ila 50 bin arasında değişiyor kaç senedir kaktüslerle uğraşıyorum biraz zahmetliİLERDE YAPMAK İSTEDİĞİNİZ MESLEK VEYA KURMAK İSTEDİĞİNİZ Bİ İŞ YERİ
HADİ BAKALIM SOHPET BAŞLASIN..
HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN KOŞUN HEP..!
Evinde 5 liralık kaktüsü olan bnetayland da bi kaktüs serası açmak isterdim varyete kaktüs tanesi bin ila 50 bin arasında değişiyor kaç senedir kaktüslerle uğraşıyorum biraz zahmetli
aynen evimde toplamda 80 bin lira civarı kaktüs var o yüzden yazdım echinopsis beslemiyorum gymnocalycium mihanovichii variegated 3 colour var çeşit çeşit ,gymnocalycium damsii variegated ,astropthyum asterias variegata, astrophytum fukuryu ,astrophytum super kabuto daha çok çeşitler varEvinde 5 liralık kaktüsü olan bne
benimkinin adıda şükrü kendisini pazardan 5 liraya aldım bir el boyutunda aşağı yukarı sence türü nediraynen evimde toplamda 80 bin lira civarı kaktüs var o yüzden yazdım echinopsis beslemiyorum gymnocalycium mihanovichii variegated 3 colour var çeşit çeşit ,gymnocalycium damsii variegated ,astropthyum asterias variegata, astrophytum fukuryu ,astrophytum super kabuto daha çok çeşitler var