İleride Yapmak İstediğiniz Meslek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka ben youtuber olmak ıstıyorumya veya twıch yayıncısı meslekmı bılmem ama olmak istiyorum
güzel fikir ama özellkle youtube'da çok özgün yeni contentler bulman lazım ki tutunabilesin onun dışında twitch yayıncılığında da insanları kendine çekebilmen eğlendirmen gerekiyor twitchde tutunman bir tık daha zor gibi zaman ister yani ama umarım istediğin gibi olur dostum başarılar dilerim :)

benimde bir aralar hedefimdi ama biraz maddiyat ve sistem gerekli gibi şeyler duydum o yüzden işin peşini erken bıraktım

aga bee :DDD tr de yaşamak hiç stresli değil
Evet maddiyat gerektiriyor yurtdışına yaşayacağım için sermayemi hazırlayıp 40lı yaşlarda Türkiye'ye gelip bu işi planlıyorum

Evet maddiyat gerektiriyor yurtdışına yaşayacağım için sermayemi hazırlayıp 40lı yaşlarda Türkiye'ye gelip bu işi planlıyorum
yurtdışına ne zaman çıkmayı düşünüyorsun böyle bir zamanda greencard olmadan imkansız gibi bir şey veya ailenin durumu iyi olması gerek

yurtdışına ne zaman çıkmayı düşünüyorsun böyle bir zamanda greencard olmadan imkansız gibi bir şey veya ailenin durumu iyi olması gerek
Çift vatandaşım ve 1 sene sonra Fransaya yolcuyum, akrabalarım yakaşık 50 senedir orda yaşıyor.Çocuklarının bir şirketine girmeyi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt