kanka benim fikrim ama öğretmenliğe şu dönemde yönelilmemeli bencemimarlık , bilgisayar mühendisliği , matematik öğretmenliği bu üçünden biri
kanka benim fikrim ama öğretmenliğe şu dönemde yönelilmemeli bencemimarlık , bilgisayar mühendisliği , matematik öğretmenliği bu üçünden biri
güzel fikir ama özellkle youtube'da çok özgün yeni contentler bulman lazım ki tutunabilesin onun dışında twitch yayıncılığında da insanları kendine çekebilmen eğlendirmen gerekiyor twitchde tutunman bir tık daha zor gibi zaman ister yani ama umarım istediğin gibi olur dostum başarılar dilerimKanka ben youtuber olmak ıstıyorumya veya twıch yayıncısı meslekmı bılmem ama olmak istiyorum
haklısın bu aralar zorkanka benim fikrim ama öğretmenliğe şu dönemde yönelilmemeli bence
atanmayı bekleyen baya bir öğretmen var dediğin gibi zorhaklısın bu aralar zor
benimde bir aralar hedefimdi ama biraz maddiyat ve sistem gerekli gibi şeyler duydum o yüzden işin peşini erken bıraktımKendi teknoloji dükkanıımı açmak, e-Ticaret ile yol almayı hedefliyorum.
aga bee DD tr de yaşamak hiç stresli değilHayatım yokki meslek hayali kuruyum .d
Evet maddiyat gerektiriyor yurtdışına yaşayacağım için sermayemi hazırlayıp 40lı yaşlarda Türkiye'ye gelip bu işi planlıyorumbenimde bir aralar hedefimdi ama biraz maddiyat ve sistem gerekli gibi şeyler duydum o yüzden işin peşini erken bıraktım
aga bee DD tr de yaşamak hiç stresli değil
yurtdışına ne zaman çıkmayı düşünüyorsun böyle bir zamanda greencard olmadan imkansız gibi bir şey veya ailenin durumu iyi olması gerekEvet maddiyat gerektiriyor yurtdışına yaşayacağım için sermayemi hazırlayıp 40lı yaşlarda Türkiye'ye gelip bu işi planlıyorum
Çift vatandaşım ve 1 sene sonra Fransaya yolcuyum, akrabalarım yakaşık 50 senedir orda yaşıyor.Çocuklarının bir şirketine girmeyi düşünüyorum.yurtdışına ne zaman çıkmayı düşünüyorsun böyle bir zamanda greencard olmadan imkansız gibi bir şey veya ailenin durumu iyi olması gerek