İleride Yapmak İstediğiniz Meslek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka ben youtuber olmak ıstıyorumya veya twıch yayıncısı meslekmı bılmem ama olmak istiyorum
kanka kesinlikle olumsuz bir mesaj değil ama bunu yapmak istiyorsan bir soru sorucam o kadar deneyen varken neden seni izlesinler buna cevap verebilecek düzeyde isen bir zaman sonra tutunursun .

Kanka ben youtuber olmak ıstıyorumya veya twıch yayıncısı meslekmı bılmem ama olmak istiyorum
Inşallah olursun kardeşim ama seni bir adım öne çıkaracak bir özelliğin olması lazım şuan milyonlarca kişi vardır belki çoğu da gelişmiyor çünkü yapacağı bir şey değil içeriğin özgün olması lazım iyi reklam yapman lazım bunlar için çok sıkı çalışman lazım önce

kanka kesinlikle olumsuz bir mesaj değil ama bunu yapmak istiyorsan bir soru sorucam o kadar deneyen varken neden seni izlesinler buna cevap verebilecek düzeyde isen bir zaman sonra tutunursun .
katılıyorum aksi takdirde herhangi bir platforma gir birçok yeni yayıncı olmaya çalışan kişi var

Inşallah kazanırsın kankam okurken biraz zorlanıyorsun ama mezun olduktan sonra hayatını gerçekten yaşamaya başlıyorsun :)
inşallah dostum yardımcı olduğun için de teşekkür ederim(kurallar arasıdna teşekkürler yazmak yasaktı yazıyordu ama umarım teşekkür ederim dediğim için ban yemem :D)

mimarlık , bilgisayar mühendisliği , matematik öğretmenliği bu üçünden biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt