çalışıyorcalıştıgına eminmiyiz
hangi anakart da denedin?çalışıyor
bazen hata veriyorHwid Temp Spoofer | EAC & Be or maybe VanGuard & Metin2
GORSEL
Kullanılan Source Konusu
PLUTONIUM & ZEUS Temp Spoofer
[Gizli içerik]
NOTE VALORANT
Format > Bios Sürümünüzü değiştirin > sisteme ait tüm driverleri yükleyip kurun > Spooferi Çalıştırın > Oyuna girin
NOTE EAC & BE
Oynadığınız oyuna ait logları temizleyin > Spooferi Çalıştırın > Oyuna girin
NOTE METIN2
Oynadığınız oyunun regedit üzerine herhangi bir anahtar bırakıp bırakmadığını kontrol edin anahtar varsa silin
Bios sürümünüzü değiştirin > modem resetleyin > Spooferi Çalıştırın > Oyunu yeniden indirip girin
bazen çalışmıyorHwid Temp Spoofer | EAC & Be or maybe VanGuard & Metin2
GORSEL
Kullanılan Source Konusu
[Gizli içerik]
NOTE VALORANT
Format > Bios Sürümünüzü değiştirin > sisteme ait tüm driverleri yükleyip kurun > Spooferi Çalıştırın > Oyuna girin
NOTE EAC & BE
NOTE METIN2
Oynadığınız oyunun regedit üzerine herhangi bir anahtar bırakıp bırakmadığını kontrol edin anahtar varsa silin
Bios sürümünüzü değiştirin > modem resetleyin > Spooferi Çalıştırın > Oyunu yeniden indirip girin
asus anakartta çalışan bildiğin var mı knkASUS B450M PLUS II Anakart için deniyorum.
Windows10 22H2 (İS Derlemesi 19045.2006) Kurulumu gerçekleştirdim.
Spoofer'ı Çalıştırdım.
BIOS Güncellemesi Gerçekleştirdim. 4402 sürüme yükselttim.
Valorant'ı indiriyorum.
ASUS ANAKART ÇALIŞMIYOR. TEST EDİLDİ
d0landırıcı degılım kanka formatsız sp0fer var satıyorum hattaevet şart hocam format formatsız diyen dolandırıcıdır
ASUS a520m -c denedim çalışmıyorHwid Temp Spoofer | EAC & Be or maybe VanGuard & Metin2
GORSEL
Kullanılan Source Konusu
[Gizli içerik]
NOTE VALORANT
NOTE EAC & BE
NOTE METIN2