- İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
neye göre çalışıyor tagı konuldu valorant için test edildi denenildi mi
neye göre çalışıyor tagı konuldu valorant için test edildi denenildi mi
temptemp spoofermi perm mi
tpm 2.0 sıkıntı yapıyormu hocam ? onu da geçiyormu yaniHwid Temp Spoofer | EAC & Be or maybe VanGuard & Metin2
GORSEL
Kullanılan Source Konusu
PLUTONIUM & ZEUS Temp Spoofer
[Gizli içerik]
NOTE VALORANT
Format > Bios Sürümünüzü değiştirin > sisteme ait tüm driverleri yükleyip kurun > Spooferi Çalıştırın > Oyuna girin
NOTE EAC & BE
Oynadığınız oyuna ait logları temizleyin > Spooferi Çalıştırın > Oyuna girin
NOTE METIN2
Oynadığınız oyunun regedit üzerine herhangi bir anahtar bırakıp bırakmadığını kontrol edin anahtar varsa silin
Bios sürümünüzü değiştirin > modem resetleyin > Spooferi Çalıştırın > Oyunu yeniden indirip girin
PC de tpm açık csm açık secure açık bı sekılde temp spooferı açınca tpm ekranı gelmıyor sourcede sadece rawdatadaki drıver bulunuyor birde mapper kendi sourcenızde kullanabılırsınıztpm 2.0 sıkıntı yapıyormu hocam ? onu da geçiyormu yani
kral cok bi bilgim yok yanlış anlama beni kullancagım içi soruyorum şimdi format+bios-up driverleri kuruyorum pc ye temp spoofu yapıyorum ve tpm yemiyormuyum detaylı söylersen sevinirimPC de tpm açık csm açık secure açık bı sekılde temp spooferı açınca tpm ekranı gelmıyor sourcede sadece rawdatadaki drıver bulunuyor birde mapper kendi sourcenızde kullanabılırsınız
Tpm aktıf secure csm hepsı aktıf olsun format bıos hallet oyunu ındır drıverlerını kur spooferı çalıştır gır oyunakral cok bi bilgim yok yanlış anlama beni kullancagım içi soruyorum şimdi format+bios-up driverleri kuruyorum pc ye temp spoofu yapıyorum ve tpm yemiyormuyum detaylı söylersen sevinirim
eyw sagolasın son bişey daha soracagım şimdi oyunu oynadım pc kapatım açtım orjinal serialer vesayre. geri geldi tekrar oynu oynamak için aynı şeyleri bidahamı yapmam gerek format+bios-up fln ?Tpm aktıf secure csm hepsı aktıf olsun format bıos hallet oyunu ındır drıverlerını kur spooferı çalıştır gır oyuna
kardeşim adam maybe demiş dene görneye göre çalışıyor tagı konuldu valorant için test edildi denenildi mi