Hwid Temp Spoofer | EAC & Be or maybe VanGuard & Metin2
GORSEL
Kullanılan Source Konusu
PLUTONIUM & ZEUS Temp Spoofer
[Gizli içerik]
NOTE VALORANT
Format > Bios Sürümünüzü değiştirin > sisteme ait tüm driverleri yükleyip kurun > Spooferi Çalıştırın > Oyuna girin
NOTE EAC & BE
Oynadığınız oyuna ait logları temizleyin > Spooferi Çalıştırın > Oyuna girin
NOTE METIN2
Oynadığınız oyunun regedit üzerine herhangi bir anahtar bırakıp bırakmadığını kontrol edin anahtar varsa silin
Bios sürümünüzü değiştirin > modem resetleyin > Spooferi Çalıştırın > Oyunu yeniden indirip girin
dbd banı açıyormuHwid Temp Spoofer | EAC & Be or maybe VanGuard & Metin2
GORSEL
Kullanılan Source Konusu
[Gizli içerik]
NOTE VALORANT
Format > Bios Sürümünüzü değiştirin > sisteme ait tüm driverleri yükleyip kurun > Spooferi Çalıştırın > Oyuna girin
NOTE EAC & BE
NOTE METIN2
Oynadığınız oyunun regedit üzerine herhangi bir anahtar bırakıp bırakmadığını kontrol edin anahtar varsa silin
Bios sürümünüzü değiştirin > modem resetleyin > Spooferi Çalıştırın > Oyunu yeniden indirip girin
CALISIYOCALISIYOMU LAN
evet şart hocam format formatsız diyen dolandırıcıdırÖncelikle elinize sağlık geçenlerde ban yedim bir kaç tane spoof denedim lakin yok olmadı manuel ve ekstra tool lar ile bir şeklide hwid i temizledim tabiki anakart diriver güncellemeside yapıldı format atmadan yapmak gerek en önemlisi şahsen benim format atma gibi bir lüksüm yoktu zor da olsa sonunda başardım eğer birdaha ban yersem deniyeceğim fakat format şart herlade
sonundaHwid Temp Spoofer | EAC & Be or maybe VanGuard & Metin2
GORSEL
Kullanılan Source Konusu
[Gizli içerik]
NOTE VALORANT
NOTE EAC & BE
NOTE METIN2