Çalışmıyor Hwid Temp Spoofer | EAC & Be or maybe VanGuard & Metin2

Bedava spoofer bulduğumuza göre banlanma vaktimiz gelmiş :D

Hwid Temp Spoofer | EAC & Be or maybe VanGuard & Metin2

GORSEL

image.png

Kullanılan Source Konusu
PLUTONIUM & ZEUS Temp Spoofer

[Gizli içerik]

NOTE VALORANT
Format > Bios Sürümünüzü değiştirin > sisteme ait tüm driverleri yükleyip kurun > Spooferi Çalıştırın > Oyuna girin

NOTE EAC & BE
Oynadığınız oyuna ait logları temizleyin > Spooferi Çalıştırın > Oyuna girin

NOTE METIN2
Oynadığınız oyunun regedit üzerine herhangi bir anahtar bırakıp bırakmadığını kontrol edin anahtar varsa silin
Bios sürümünüzü değiştirin > modem resetleyin > Spooferi Çalıştırın > Oyunu yeniden indirip girin

GORSEL

image.png

Kullanılan Source Konusu

[Gizli içerik]

NOTE VALORANT
Format > Bios Sürümünüzü değiştirin > sisteme ait tüm driverleri yükleyip kurun > Spooferi Çalıştırın > Oyuna girin

NOTE EAC & BE

NOTE METIN2
Oynadığınız oyunun regedit üzerine herhangi bir anahtar bırakıp bırakmadığını kontrol edin anahtar varsa silin
Bios sürümünüzü değiştirin > modem resetleyin > Spooferi Çalıştırın > Oyunu yeniden indirip girin
dbd banı açıyormu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İyi paylaşım teşekkür ederiz Genisys <3 blackswipe ise kullanmanızı önermem tamamen balon bir sağlayıcı :)

Öncelikle elinize sağlık geçenlerde ban yedim bir kaç tane spoof denedim lakin yok olmadı manuel ve ekstra tool lar ile bir şeklide hwid i temizledim tabiki anakart diriver güncellemeside yapıldı format atmadan yapmak gerek en önemlisi şahsen benim format atma gibi bir lüksüm yoktu zor da olsa sonunda başardım eğer birdaha ban yersem deniyeceğim fakat format şart herlade

Öncelikle elinize sağlık geçenlerde ban yedim bir kaç tane spoof denedim lakin yok olmadı manuel ve ekstra tool lar ile bir şeklide hwid i temizledim tabiki anakart diriver güncellemeside yapıldı format atmadan yapmak gerek en önemlisi şahsen benim format atma gibi bir lüksüm yoktu zor da olsa sonunda başardım eğer birdaha ban yersem deniyeceğim fakat format şart herlade
evet şart hocam format formatsız diyen dolandırıcıdır

GORSEL

image.png

Kullanılan Source Konusu

[Gizli içerik]

NOTE VALORANT

NOTE EAC & BE

NOTE METIN2

sonunda

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt