- İletişim
bl4ckpl4guedc nickiniz nedir hocam
bl4ckpl4guedc nickiniz nedir hocam
dcye bakabilir misin rica etsembl4ckpl4gue
Bakıldı ve telafi yapıldı çiçeğimedcye bakabilir misin rica etsem
kanıt varmı peki usta direkt kanıtsız atman pek olmamış gibiHoden, geçmişte Ham Mafia olarak bilinen ve çeşitli sorunlar yaratan bir hile yazılımıdır.
Merhaba Değerli Forum Üyeleri,
Bugün, eski adıyla Ham Mafia olarak bilinen, sık sık sorunlara, çökme (crash) ve oyundan atmalara sebep olan hile yazılımının güncel sürümü Hoden hakkında konuşacağız. Son dönemde Honey Private adıyla "güvenli" olarak tanıtılan Hoden hilesinin aslında son iki aydır tespit edilebilir (detected) durumda olduğunu belirtmek isterim.
Katılımınız ve yorumlarınız bizim için değerli olacaktır.
Kanıtlar Yakında Paylaşılacaktır.
Mytie sc4m değilmiydi kral yakışmadıEvet bu konuda haklısın. Mytie Discord sunucusunda yetkiliydim ve birçok ekran görüntüsü arşivlemiştim. ESP, TEXT ve diğerleri fazlasıyla birbirlerine uyuyor.
Mytie ilk başlarda scammerdi bunu herkes biliyordu ozaman yeni yeni tiktok yayınları patlak vermişti. Mytie sonradan ürün satmaya karar verdi. Anlaşmalı yamatos anahtarı teslime etmeye başladım. Güncel loader + Anahtar teslimi yapıyordum. Ben işimi doğru yapıyordum ondan sonrası zaten beni ilgilendirmez çünkü top mytiede oluyordu.Mytie sc4m değilmiydi kral yakışmadı