- İletişim
Bizim Valpro'muz diye birşey mi vardi ben hatırlamıyorum?sizin valproya ne oldu kanka ürünü alanlar niye kullanamıyor söyler misin ne olduğunu
Bizim Valpro'muz diye birşey mi vardi ben hatırlamıyorum?sizin valproya ne oldu kanka ürünü alanlar niye kullanamıyor söyler misin ne olduğunu
babacım vsyncin dc sinde yönetici değil miydin sen wukong ile ben mi yanlış biliyorumBizim Valpro'muz diye birşey mi vardi ben hatırlamıyorum?
Evet öyleydim, adam hile yapmayı bıraktı ne yapabilirim gidip döverek geri mi başlatayım? Aktif olarakta son aylarda hiç lifetime satış olmadı zaten. Panel alıp kullanamayanlara da yeni internal üründen panelleri yenilendi.babacım vsyncin dc sinde yönetici değil miydin sen wukong ile ben mi yanlış biliyorum
Evet bu konuda haklısın. Mytie Discord sunucusunda yetkiliydim ve birçok ekran görüntüsü arşivlemiştim. ESP, TEXT ve diğerleri fazlasıyla birbirlerine uyuyor.Aradım ancak anlamadığım bi sorundan dolayı ekran görüntülerim silinmiş , ancak eğer ham mafianın videolarını incelerseniz hodenın ve mafianın esplerinin aynı olduğu ve buda onun ham mafia olduğunu gösterir.
Sunucusu var mı yeni sunucusu biliyor musun sen hocam sana bir şey demiyom la gardaş lifetime almıştım da ondan sordumEvet öyleydim, adam hile yapmayı bıraktı ne yapabilirim gidip döverek geri mi başlatayım? Aktif olarakta son aylarda hiç lifetime satış olmadı zaten. Panel alıp kullanamayanlara da yeni internal üründen panelleri yenilendi.
He yok kanka tamamen bıraktı valyria. Biz de bazı eşe dosta ruby ayarladık mağdur olmasınlar diye. DC'den ekle sana da ayarlıyım bir key. Benzer ürün zaten.Sunucusu var mı yeni sunucusu biliyor musun sen hocam sana bir şey demiyom la gardaş lifetime almıştım da ondan sordum
OnGod sen misin? mytie scammerının ortağıEvet bu konuda haklısın. Mytie Discord sunucusunda yetkiliydim ve birçok ekran görüntüsü arşivlemiştim. ESP, TEXT ve diğerleri fazlasıyla birbirlerine uyuyor.
Ben yamatos keylerini kendisine teslim eden kişiyim. Ne bu iftira atma hızı sakin olOnGod sen misin? mytie scammerının ortağı
İftira atmıyorum soruyorumBen yamatos keylerini kendisine teslim eden kişiyim. Ne bu iftira atma hızı sakin ol
dc nickiniz nedir hocamHe yok kanka tamamen bıraktı valyria. Biz de bazı eşe dosta ruby ayarladık mağdur olmasınlar diye. DC'den ekle sana da ayarlıyım bir key. Benzer ürün zaten.