Hoden'ın Gerçek Yüzü

La kes ben kovdum seni ne zırladın dc olaylarını burada konuların gidişatını değiştirerek açma benden daha veled a.
27 yaşındayım. Haddini bil. Sen beni kovabilecek konumda değilsin. Basit bir resellersın. Kendine ait ödeme yöntemi dahi olmayan basit bir reseller. Burdan tüm sana resell veren kişilere nacizane uyarımı gönderiyorum. Bazıları dostlarım olduğu için önceden uyarmam en iyisi. Sana resell vermeye devam edenlerin gerçek anlamda canı senin yüzünden yanacak. Hadi şimdi uza şurdan bacak kadar çocukla tartışacak değilim.

çok boş bir konu kanıtların olmadan konu açman saçma çöplüğü haketti

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
27 yaşındayım. Haddini bil. Sen beni kovabilecek konumda değilsin. Basit bir resellersın. Kendine ait ödeme yöntemi dahi olmayan basit bir reseller. Burdan tüm sana resell veren kişilere nacizane uyarımı gönderiyorum. Bazıları dostlarım olduğu için önceden uyarmam en iyisi. Sana resell vermeye devam edenlerin gerçek anlamda canı senin yüzünden yanacak. Hadi şimdi uza şurdan bacak kadar çocukla tartışacak değilim.
Yaşından utan milleti panelle tehdit eden, kendi ürünü dt olan, daha savunma yapabilecek dil bilgisi olmayan birisin.

Açık konuşayım hodeni geçmişte 2 ay kadar sunucumda bulundurdum aynı şekilde sattım da.
Bu süreçte 1.5 ay boyunca ban yemeyen müşterilerim olduğunu hatırlıyorum.
Evet durumu şu an biraz iç açıcı olmayabilir fakat bundan 2-3 ay önce de piyasanın en sağlam hilelerinden biriydi.

Yaşından utan milleti panelle tehdit eden, kendi ürünü dt olan, daha savunma yapabilecek dil bilgisi olmayan birisin.
Kimseyi panelle tehdit etmiyorum. Panelim dahi yok. Ürünlerimde hiçbir detection yok. Kendimi küçücük çocuğa karşı savunacak değilim. Ben söyleyeceğimi söyledim. Seninle çalışan bundan sonra bana yaptığın saygısızlıklara ortak olmuş demektir. Hadi görüşürüz kendi çapında sütünü içip baban yaşında adamlara kendini erkek sanıp atarlanmaya devam et.

konudan bagımsız olarak kişisel tartışmanızı burda yapmasanızmı
Küçücük bir çocuğa laf anlatmaya çalışma. Tartışma konusunda gelip bana sataşıyor bebe :D Haberi yok 1 günde bütün satışlarını kapatırım ya da zorla kapattırırım ama işte bunlar küçük erkekler.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kavganızı Dmden etseniz daha iyi olmaz mı?

togif.gif

Küçücük bir çocuğa laf anlatmaya çalışma. Tartışma konusunda gelip bana sataşıyor bebe :D Haberi yok 1 günde bütün satışlarını kapatırım ya da zorla kapattırırım ama işte bunlar küçük erkekler.
sizin valproya ne oldu kanka ürünü alanlar niye kullanamıyor söyler misin ne olduğunu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt