Kendi lafların çelişiyor? kendi spooferım dedin ocean imguşi dedin ve şimdi ocean satıyorum diyorsunOcean satmadığımı söylemek istesemde anlamıyorsun, umrumda değilsin.
Kendi lafların çelişiyor? kendi spooferım dedin ocean imguşi dedin ve şimdi ocean satıyorum diyorsunOcean satmadığımı söylemek istesemde anlamıyorsun, umrumda değilsin.
karşim demin kendin demedinmi unkun paneli elime geçti free sattım felan diye ASPĞDASKĞPDAOcean satmadığımı söylemek istesemde anlamıyorsun, umrumda değilsin.
satmadımı diyorum oceanmı satıyorum?Kendi lafların çelişiyor? kendi spooferım dedin ocean imguşi dedin ve şimdi ocean satıyorum diyorsun
Peki dostum hayırlı günler umarım dediğiniz olur adınıza sevindim.Olay Crâck atıp atmamak değil bu loader anlık gamerdoca gönderildi ve bütün kullanıcılar banlanacak şimdiden bu sorunu çözmeye başlamalısınız
gönder kanka birşey olmayacak DT olsa bile tekrardan güncelleriz. o loader senin düşündüğün gibi çalışmıyor. yok gamerdoca attım dt olacak diye bi mevzu yok merak etmeOlay Crâck atıp atmamak değil bu loader anlık gamerdoca gönderildi ve bütün kullanıcılar banlanacak şimdiden bu sorunu çözmeye başlamalısınız
kanka cg de yasaklı kelimeler olmasa inan sözlerim sana ağır gelirdisatmadımı diyorum oceanmı satıyorum?
Peki dostum hayırlı günler umarım dediğiniz olur adınıza sevindim.
anlıyorumgönder kanka birşey olmayacak DT olsa bile tekrardan güncelleriz. o loader senin düşündüğün gibi çalışmıyor. yok gamerdoca attım dt olacak diye bi mevzu yok merak etme
teşşekürler.anlıyorum