rubyy
Efsane Üye
muhtemelen 1 haftaya biter bunlar genelde bu zamanlar oluyor yanlış bilmiyorsamama şuan bgx ban atmıyor dün geceki waveden sonra devam ediyoruz oynamaya.
muhtemelen 1 haftaya biter bunlar genelde bu zamanlar oluyor yanlış bilmiyorsamama şuan bgx ban atmıyor dün geceki waveden sonra devam ediyoruz oynamaya.
Hangarscript 2019/2023
Website:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Discord:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Telegram:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
7/24 Automatic Delivery - Otomatik teslimat
Aldığınız ürünler panelinize otomatik olarak yansır.
7/18 Discord-Website Support
Credit Bank Card - All Crypto - Papara - İnanal Kart
How to Buy:
League Of Legends Script
Merhaba, ben bir Bgx ve Toirscript Satıcısıyım. 3 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyim. HangarScript
Scriptler ile ilgili tüm güncellemeleri anında sizlere sunuyoruz. Toirscript 2 yıl - Bgx 4-5 ay süredir ban atmıyor.
İşimizi çok ciddi ve güvenilir bir şekilde yapıyoruz.
Hazır Profesyonel şekilde hazırlanmış configleri ücretsiz olarak sizlere sunuyoruz.
Hesap sorunu yaşayan kullanıcılarımıza hesap hediyesi veriyoruz.
Kurulum için destek sağlıyoruz.
Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Valorant Cheat
Merhaba, ben birkaç firmaya satış işi yapmaktayım kendime ait 2 aktif valorant ürünüm mevcuttur 2 adet ürünede reseller yapmaktayım. 2 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyim.
Ürünler ile ilgili güncellemeleri hızlı şekilde bitirip sizlere sunuyoruz .
Detect olan ürünlerin satışı kapatılıp güncellemeye alınır. kapalı kaldığı sürece süre telafisi elimizden geldiğince yapıyoruz
All Game Spoofer
Merhaba, ben birkaç firmaya satış işi yapmaktayım kendime ait 1 aktif spoofer ürünüm mevcuttur. 2 .5 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyim.
Ürünler ile ilgili güncellemeleri hızlı şekilde bitirip sizlere sunuyoruz. Çalışmayan sistemler için iade yada ürün degişimi yapabiliyoruz. .
Detect olan spoofer driverları için ürünlerin satışı kapatılıp güncellemeye alınır. kapalı kaldığı sürece süre telafisi elimizden geldiğince yapıyoruz.
Dünki bandan baya etkilendiniz sanırımtabi bu olabilir detayları okumadan ürün alıp taciz ederse biri banlarız.
ne alaka la bgx hangara mi aitDünki bandan baya etkilendiniz sanırım
bgx satıyorlar ? resseler sonuç olarak ve soru sordum ?ne alaka la bgx hangara mi ait
tabii ki etkilenirler kankam bu nasıl bir soru reseller diye ban atmıyor anlamına mı geliyor anlamadımbgx satıyorlar ? resseler sonuç olarak ve soru sordum ?
discord üzerinden sordum şuan bir sıkıntı gözükmüyormuştabii ki etkilenirler kankam bu nasıl bir soru reseller diye ban atmıyor anlamına mı geliyor anlamadım
evet şu anlık bir problem yok zaten rito bi vanayı kapatıp açtı herhaldediscord üzerinden sordum şuan bir sıkıntı gözükmüyormuş
hasarı en çok gören ls şuan hala detect durumdaevet şu anlık bir problem yok zaten rito bi vanayı kapatıp açtı herhalde
ben oyundan çıktım daha 10 dakika önce bypass almıştım daha önce ondan ban yemedim herhaldehasarı en çok gören ls şuan hala detect durumda