rubyy
Efsane Üye
bgx kankamhayırlı satışlar dostum. toir mi önerir sin bgx mi ?
bgx kankamhayırlı satışlar dostum. toir mi önerir sin bgx mi ?
peki ne gibi bir farkları var kral acababgx kankam
toirin şampiyon logicleri evadesi orbu milattan önce kalma yani o yüzden toirle alakalı bir şey söylemek istemiyorum çok kötü olduğu için bgx yeni her sampiyonda birden fazla plugin desteği var mesela junglein nerede ne kestiğini görebiliyorsun yani script sürekli geliştirildiği için yazılımı daha iyi kankam geliştiriliyor her gün o yüzden bgxpeki ne gibi bir farkları var kral acaba
çok sağol bilgilerin için dostum. legendsense nasıl peki o da çok güzel diyolar +100 özellik falan varmıştoirin şampiyon logicleri evadesi orbu milattan önce kalma yani o yüzden toirle alakalı bir şey söylemek istemiyorum çok kötü olduğu için bgx yeni her sampiyonda birden fazla plugin desteği var mesela junglein nerede ne kestiğini görebiliyorsun yani script sürekli geliştirildiği için yazılımı daha iyi kankam geliştiriliyor her gün o yüzden bgx
piyasada ki en iyi script ben kullanıyorum şu an ama dt işte şu anlık düzelir zamanla o pahalı kaçar kankam aylığı 100$çok sağol bilgilerin için dostum. legendsense nasıl peki o da çok güzel diyolar +100 özellik falan varmış
2 ürün birbirinden çok farklı toir çok stabil düzenli . bgx sürekli güncelleme alıyor yeni nesil bir script. plugin seçebiliyorsunhayırlı satışlar dostum. toir mi önerir sin bgx mi ?
testler nasıl gidiyor ban varmı hocam en son test ediyordunuz2 ürün birbirinden çok farklı toir çok stabil düzenli . bgx sürekli güncelleme alıyor yeni nesil bir script. plugin seçebiliyorsun
sanırsam 50 saati devirdik ve ban yok . tahminimize göre bir anticheat aç kapa yaptı riot temizlemek amaçlı birdaha ne zaman açar unluckytestler nasıl gidiyor ban varmı hocam en son test ediyordunuz
ispat edermisinalmanızı önermem hileler detect ownerlar sc4mmer valoda 3maç zor dayanıyor hileleri copy paste