Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
almayın bazı hileleri sizin bilgisayarınıza uyumlu olmuyor yardım istediğinizde ise size gerizekalı tarzı küfürler edip engelliyor
kanıt ?almayın bazı hileleri sizin bilgisayarınıza uyumlu olmuyor yardım istediğinizde ise size gerizekalı tarzı küfürler edip engelliyor
teşekkür ederiz.iyi satışlar
Private discordumuzda sürekli çekiliş yapıyoruz ama sadece müşteriler içindeyılbaşına özel bi çekiliş patlatsana ya 1 aylık script
istediğin ürün nedir tam olarak.vanguard tarafından tespit edilirmi ?
tabi bu olabilir detayları okumadan ürün alıp taciz ederse biri banlarız.almayın bazı hileleri sizin bilgisayarınıza uyumlu olmuyor yardım istediğinizde ise size gerizekalı tarzı küfürler edip engelliyor
bgx komple ban attı - toirscript 0 ban ile devamsergencim toirde ban durumu nedir bgx patlamış bir haber var mı toirden ban konusunda
ama şuan bgx ban atmıyor dün geceki waveden sonra devam ediyoruz oynamaya.sergencim toirde ban durumu nedir bgx patlamış bir haber var mı toirden ban konusunda