temp zaten her açışta yapıyon benim aldığım permspooferlerda hep bios up down yapmak zorunlumu permlerde temp kullanıyodum bı ara onda yapmıyodum
Şu an piyasada olan spooferlerde zorunlu dostum maalesef kaldıramazsın yoksa banını.spooferlerda hep bios up down yapmak zorunlumu permlerde temp kullanıyodum bı ara onda yapmıyodum
hacim ben win10da laptop kullandim kaldirdi kendi deneyimimi soyluyomneden?
kavganızı dm den yapın
windows 11 çalışıyor yazıyor şuan ürün açıklamasında üstelik laptoplardadaçalışır diyor
ben anlamadım şimdi "rimeyakar ve yalvarma" rahatlıkla kaldırır diyo bazıları kaldırmaz diyor napiyim şimdi ben
sebebi nedir açıklama yaparmısınız?
kullandınızmı böyle bir sorun yaşadığınız içinmi biliyorsunuz?
ben size bişe demedim hoca siz benim bütün sorularıma yardımcı oldunuz şimdi 10 yorumlu 5 yorumlu hesaplar kullanma diyo onu soruyorumhacim ben win10da laptop kullandim kaldirdi kendi deneyimimi soyluyom
şuan bir delay ban veya hata durumu varmı sizde siz tek seferlikmi aldınız yoksa lifetimemihacim ben win10da laptop kullandim kaldirdi kendi deneyimimi soyluyom
pespe bulaşma hızlı fix yiyorneden?
kavganızı dm den yapın
windows 11 çalışıyor yazıyor şuan ürün açıklamasında üstelik laptoplardadaçalışır diyor
ben anlamadım şimdi "rimeyakar ve yalvarma" rahatlıkla kaldırır diyo bazıları kaldırmaz diyor napiyim şimdi ben
sebebi nedir açıklama yaparmısınız?
kullandınızmı böyle bir sorun yaşadığınız içinmi biliyorsunuz?
birisi bana manuel spof atabiliceğini söyledi 1300 tl yebios up/down + usb ile temiz format yaparsan piyasadaki dt olmayan spooferler çalışır
Dolandırıldım konusu yükleniyor;birisi bana manuel spof atabiliceğini söyledi 1300 tl ye