Ghosty Spoofer soru

Aceleniz yoksa haftanın başına kadar bekleyin, ürünümüz Türkiye'nin en ucuz spooferi ve şu anda menü ekleme üzerinde çalışıyoruz.
göz atarım efendim fiyati bana uygunsa neden olmasın ghosty şuan 30 dolar tr reseller çok kesiyo baktım lifetime ucuz ondan sordum

göz atarım efendim fiyati bana uygunsa neden olmasın ghosty şuan 30 dolar tr reseller çok kesiyo baktım lifetime ucuz ondan sordum
yalnız sadece win10 için demişsiniz bana win11 lazım

kaldırır dostum calısır bios flashlananabiliyormu zaten
anlamadım?

Windows 11 de bazen sıkıntı çıkartabiliyor ama genel olarak kullanıyorlar ve tüm laptoplarda çalışıyor

max 44 e kadar düşüyor sadece 46 ve 45 var diğerlerinde böyle bir hata var
resim kalkmış tekrar ekleyebilir misin

yalnız sadece win10 için demişsiniz bana win11 lazım

anlamadım?
w11 için zor şuan sanırım sadece cipherx spoofer w11 de çalışıyor. w10 için canerycheats'e uğrayabilirsin supportum zaten

banın kalkar 2 gün sonra bypassından tekrar ban yersın

Ghosty Değilde Bence Pesp Tercih Et Yakında UNK Gibi Çöp Olacak Çünkü

Ghosty Değilde Bence Pesp Tercih Et Yakında UNK Gibi Çöp Olacak Çünkü
neden?

hadi yaşıtlarınla az ötede
kavganızı dm den yapın

resim kalkmış tekrar ekleyebilir misin

w11 için zor şuan sanırım sadece cipherx spoofer w11 de çalışıyor. w10 için canerycheats'e uğrayabilirsin supportum zaten
windows 11 çalışıyor yazıyor şuan ürün açıklamasında üstelik laptoplardadaçalışır diyor

ben anlamadım şimdi "rimeyakar ve yalvarma" rahatlıkla kaldırır diyo bazıları kaldırmaz diyor napiyim şimdi ben

sebebi nedir açıklama yaparmısınız?

banın kalkar 2 gün sonra bypassından tekrar ban yersın
kullandınızmı böyle bir sorun yaşadığınız içinmi biliyorsunuz?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt