Ghosty Spoofer soru

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yanlış bilmiyorsam attığınız videodaki adam acer için çekiyor adamdaki bios menüsü benimkinden farklı bende sadece download ok filan vardı bu kadar detay yoktu
ikiside insyde bios fark yoktur diye dusunuyorum

biosu dusururken hata vermiyorsa yapmana gerek kalmaz

Aceleniz yoksa haftanın başına kadar bekleyin, ürünümüz Türkiye'nin en ucuz spooferi ve şu anda menü ekleme üzerinde çalışıyoruz.

Selam herkese ghosty lifetime spoofer almayı düşünüyorum cihazım windows 11 lenovo laptop alsam sorun yaşarmıyım cihazımda çalışırmı veya herhangi bir fikriniz varsa belirtirseniz mutlu olurum
kaldırır dostum calısır bios flashlananabiliyormu zaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt