Ghosty Spoofer soru

guatamara

Gold Üye
Selam herkese ghosty lifetime spoofer almayı düşünüyorum cihazım windows 11 lenovo laptop alsam sorun yaşarmıyım cihazımda çalışırmı veya herhangi bir fikriniz varsa belirtirseniz mutlu olurum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bios up down yapabilirsen sıkıntı cikmaz cogu laptopda calisiyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ideapad Gaming 3-15ACH6 laptop - Type 82K2

şuan sitedeki bir üst sürüm bende bir alt sürümü var (yeni çıkanı görmemişim kb)
alt surumun numrarasini bir yere not al ileride bidaha spoof atacak olursan lazim olur
su anki link bu burdaki h3cn47ww yerine eski biosun numarasini yazarsan indirebilisin sanirim

Selam herkese ghosty lifetime spoofer almayı düşünüyorum cihazım windows 11 lenovo laptop alsam sorun yaşarmıyım cihazımda çalışırmı veya herhangi bir fikriniz varsa belirtirseniz mutlu olurum
bios up yapabiliyosan rahatlıkla kaldırır

lenovo mobil destekten alt sürüm bios istedim sonra bida hesaba giriş yapamadım başka hesapla denesem atarlarmı acaba
burdaki 47 yerine 46 veya 45 yazarak eski surumu indirebilirsin
ve bios dusururken hata vericek onun icin bu videodakini yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: VGC
burdaki 47 yerine 46 veya 45 yazarak eski surumu indirebilirsin
ve bios dusururken hata vericek onun icin bu videodakini yapabilirsin

max 44 e kadar düşüyor sadece 46 ve 45 var diğerlerinde böyle bir hata var

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt