sayfada sadece son çıkan bios var oda kurulu şuan onu tekrar kursam amaç biosu resetlemek değilmi işe yararmıbios up down yapabilirsen sıkıntı cikmaz cogu laptopda calisiyor
dusurmen lazim, laptopun numarasini atar misinsayfada sadece son çıkan bios var oda kurulu şuan onu tekrar kursam amaç biosu resetlemek değilmi işe yararmı
ideapad Gaming 3-15ACH6 laptop - Type 82K2dusurmen lazim, laptopun numarasini atar misin
şuan sitedeki bir üst sürüm bende bir alt sürümü var (yeni çıkanı görmemişim kb)dusurmen lazim, laptopun numarasini atar misin
alt surumun numrarasini bir yere not al ileride bidaha spoof atacak olursan lazim olurideapad Gaming 3-15ACH6 laptop - Type 82K2
şuan sitedeki bir üst sürüm bende bir alt sürümü var (yeni çıkanı görmemişim kb)
bios up yapabiliyosan rahatlıkla kaldırırSelam herkese ghosty lifetime spoofer almayı düşünüyorum cihazım windows 11 lenovo laptop alsam sorun yaşarmıyım cihazımda çalışırmı veya herhangi bir fikriniz varsa belirtirseniz mutlu olurum
lenovo mobil destekten alt sürüm bios istedim sonra bida hesaba giriş yapamadım başka hesapla denesem atarlarmı acabaalt surumun numrarasini bir yere not al ileride bidaha spoof atacak olursan lazim olur
lenovo mobil destekten alt sürüm bios istedim sonra bida hesaba giriş yapamadım başka hesapla denesem atarlarmı acaba
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdaki 47 yerine 46 veya 45 yazarak eski surumu indirebilirsin
ve bios dusururken hata vericek onun icin bu videodakini yapabilirsin