Mac degistirememis olabilirsiniz, Ben İP takibim olduğunu düşünerek vpn kullaniyorum ve henüz hiçbir pürüzle karsilasmadim diyebilirim. 5. GünümCiddii misin ? Peki ban yeme suren artti mi
Mac degistirememis olabilirsiniz, Ben İP takibim olduğunu düşünerek vpn kullaniyorum ve henüz hiçbir pürüzle karsilasmadim diyebilirim. 5. GünümCiddii misin ? Peki ban yeme suren artti mi
raid attıktan sonra bios update yaparsanız raid devre dışı kalacaktır bu yüzden tekrar eski serialinize dönecektir.Bios up/down yapmanın raid yapmadan önce ya da sonra pek de fark etmez aslında. Tüm olay disk idnizin değişmesinde bitiyor.
Evet dogru bios ayarlari sifirlaniyor. Arkadas raid isleminden sonra update yapmisraid attıktan sonra bios update yaparsanız raid devre dışı kalacaktır bu yüzden tekrar eski serialinize dönecektir.
Macdan yiyorsundur. TMAC filan kullanmayın hepsi dt. En safe yolu ethernet adaptörü satın almak.2 SSD var ve diskdrive serial number değiştir öncesi ve sonrası fotoğraflarını cektim
telefon interneti ile bağlandığımda val 5 yemediğimi farkettim adaptör linki var mı ?Macdan yiyorsundur. TMAC filan kullanmayın hepsi dt. En safe yolu ethernet adaptörü satın almak.
Vay be. Mac adresi nasil degistirebiliriz el ile ?telefon interneti ile bağlandığımda val 5 yemediğimi farkettim adaptör linki var mı ?
telefon interneti ile bağlandığımda val 5 yemediğimi farkettim adaptör linki var mı ?
UD bir yöntemi yok.Vay be. Mac adresi nasil degistirebiliriz el ile ?