Palaa
Uzman Üye
Tamam ayni surumu yap farketmez. Ayni surumu yuklebios down yapicam hata veriyor zaten en yüksek sürümde düşürmen iyi olmaz yapamam diyor up yapamıyorum çünkü son sürüm zaten
Tamam ayni surumu yap farketmez. Ayni surumu yuklebios down yapicam hata veriyor zaten en yüksek sürümde düşürmen iyi olmaz yapamam diyor up yapamıyorum çünkü son sürüm zaten
eminmisin? herkes aynı sürümü yükleme diyor işe yaramaz diyorTamam ayni surumu yap farketmez. Ayni surumu yukle
Amac seriali eski haline getirmek sen yap.eminmisin? herkes aynı sürümü yükleme diyor işe yaramaz diyor
Msi laptop için gecerlimiLaptopa göre değişişr ama eski ise gerçekleşmez hayır.
Ciddii misin ? Peki ban yeme suren artti miRaid 0 yaptım format kurulumundan sonra bios up down yaptım amidewin yaptım en sonda mac değiştirdim programsız el ile hala val 5 yiyiorum ne yapmam lazım ?
Hayır 2. Maçta yedim belki birşeyleri yanlış yapmisimdirCiddii misin ? Peki ban yeme suren artti mi
Kac ssd takili ?Hayır 2. Maçta yedim belki birşeyleri yanlış yapmisimdir
2 SSD var ve diskdrive serial number değiştir öncesi ve sonrası fotoğraflarını cektimKac ssd takili ?
Serialler degismisse val5 yememen gerekiyor. Amidewin ile tekrar anakart bios degistir2 SSD var ve diskdrive serial number değiştir öncesi ve sonrası fotoğraflarını cektim