- İletişim
Ne bu korkudan 3.5 atmak mı Siteyi açtığınızda domaini gördüğüm an cimer'e şikayet edeceğim sizi o zaman görüşürüz bakalımKonu moderatörler tarafından kökten silinebilir, kimsenin önerisine ihtiyacımızın olmadığını fark ettik. @Meister
Üçüncü parti uygulamalarının vergi levhası olmadan satış yapan resellerların bulunduğu ve her gün vergi kaçakçılık suçu işleyerek konu açıp hile satışı yapan insanların bulunduğu forumda ki (diğer suçlamaları yazmaya üşendim şu an) kanun yazıyorsun yaşın kaç dostum uyku vaktin geldi.Yaptığın bu sistemin TCK yasalarına aykırı olduğunu biliyorsundur umarım Bildiğim kadarıyla da adın soyadın gizli değil.
Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır (TCK m.136/1).
@Dreamfancy @cukurkopek @candalgc @Meister @Seksepalite Türkiye Cumhuriyeti yasalarına bu denli uyan bir platformda böyle bir şeyin geliştirilmesine izin vermeyeceksiniz umarım?
Vergi bambaşka bir durumdur. Ortada açık açık KVKK suçu var. Vergi ödememeyi KVKK ile bir tutmandan belli zaten bir şey bilmediğin. @Dreamfancy konuya gelip gerekli açıklamayı yaptığında anlarsınız anca siz. Araştırmaktan acizsiniz. Ayrıca zaten konu sahibi bunu duyunca 3.5 atıp konuyu sildirmeye çalıştı o bile anladı siz anlamadınız yazık ne diyimÜçüncü parti uygulamalarının vergi levhası olmadan satış yapan resellerların bulunduğu ve her gün vergi kaçakçılık suçu işleyerek konu açıp hile satışı yapan insanların bulunduğu platformda kanun yazıyorsun yaşın kaç dostum uyku vaktin geldi.
hala boş yapıyorsunAvukatım ile görüştürebilirim istersen
Git diğer searcher konularını baltala o zaman madem bu kadar düşkünsenVergi bambaşka bir durumdur. Ortada açık açık KVKK suçu var. Vergi ödememeyi KVKK ile bir tutmandan belli zaten bir şey bilmediğin. @Dreamfancy konuya gelip gerekli açıklamayı yaptığında anlarsınız anca siz. Araştırmaktan acizsiniz.
Olum onların paylaştığı log da suç zaten. Ama bu direkt olarak dağıtıcı yerine giriyor. Biraz yasalarla ilgili olsaydın anlardın zaten söylediğimi dediğim gibi kurucular en iyisini biliyor bekleyin açıklamasını görünGit diğer searcher konularını baltala o zaman madem bu kadar düşkünsen
https://cheatglobal.com/konu/astronixservices-buetuen-sitelerin-logunu-5-saniyede-alin.61047/
Suçun boyutu olmaz küçük arkadaşım yorum atacağına konuyu bildireceksin böyle bir düşünceye sahipsen ve anayasamıza bu kadar düşkünsen hukukla alakalı forumlarda zaman geçirip avukat makalaleri okumanı tavsiye ederim.
Benim senin gibi kaç tane oğlun oldu o klavyeye bastığın tuşlara dikkat et avukat dediğin hayal ürünü arkadaşınla ikinizi hayal alemine yollarım rapor butonunu kullan çok istiyorsan bu satış konusu değil zaten yazdıkça batıyorsun konu sahibiyle kişisel problemin varsa git yüzüne söyle karın ağrını belki birileri umursar burdan bakılınca hayatı boyunca ailesi tarafından arada sırada umursanan bir tipe benziyorsun açıkçası.Olum onların paylaştığı log da suç zaten. Ama bu direkt olarak dağıtıcı yerine giriyor. Biraz yasalarla ilgili olsaydın anlardın zaten söylediğimi dediğim gibi kurucular en iyisini biliyor bekleyin açıklamasını görün
Dolapta pekmez yala yala bitmez Proje açıldığında görüşürüzBenim senin gibi kaç tane oğlun oldu o klavyeye bastığın tuşlara dikkat et avukat dediğin hayal ürünü arkadaşınla ikinizi hayal alemine yollarım rapor butonunu kullan çok istiyorsan bu satış konusu değil zaten yazdıkça batıyorsun konu sahibiyle kişisel problemin varsa git yüzüne söyle karın ağrını belki birileri umursar burdan bakılınca hayatı boyunca ailesi tarafından arada sırada umursanan bir tipe benziyorsun açıkçası.
Çok sosyal medya kullanıyorsun lemcim. Sicilin yandığında anlarsın söylemek istediğimi. Madem satmayacaksın o zaman gövde gösterisi yapmak için açtın konuyu da gereksiz uğraşlar bunlar. Umarım satışa çıkarmazsın zaten cimer'e şikayet edip evinden aldırmasını da bilirim ben seniProjeyi asla satışa sunmayacağımızı en başında söyledim, sen ne kadar komedi bir insansın hala çözebilmiş değilim. Yaptığım legal bir tane iş yok bu zamana kadar 1 tane davayla da uğraşmadım adam vurup 2. ayında çıkıyorlar sen ne avukatından bahsediyorsun bana dallama
Bu tarz projeler üretmeye devam edeceğiz, private olarak Fortnite oyunu için de bir hile geliştirmekteyiz.