Gamebreaker projesinin sizlere ihtiyacı var!

adam yanlış bir şey söylememiş ki gereksiz bir sistem bunun gibi binlerce örneği olan log search sistemleri var sizin mesela intelxden üstün olan yanınız nedir de böyle bir sistem çıkardınız. tamamen PR çalışması veya para hırsı olarak görüyorum saçma olmuş proje. bir hile satıcısının log searcher ile ne işi olabilir en nihayetinde. egonuz çok fazla gereksiz
Arkadaş aylardır haterimiz ona vereceğim cevabı her zaman iyi bilirim, ayrıca sizin neyden bahsettiğinizi anlayamadım para ne alaka ürünü satmaya çalışmıyoruz, konuyu tam olarak okumanızı öneriyorum. Konuyu açma sebebimiz ürünü geliştirebilmek adına öneri almak. Yorum yapmak için yorum yapmayın rica ederim.

Arkadaş aylardır haterimiz ona vereceğim cevabı her zaman iyi bilirim, ayrıca sizin neyden bahsettiğinizi anlayamadım para ne alaka ürünü satmaya çalışmıyoruz, konuyu tam olarak okumanızı öneriyorum. Konuyu açma sebebimiz ürünü geliştirebilmek adına öneri almak. Yorum yapmak için yorum yapmayın rica ederim.
Hile geliştiricisiyiz diye başka proje yapamaz mıyız ayrıca, saçmalığa bak sen 😂

Merhaba, bizi tanıyorsunuzdur. Konuya direkt giriş yapmak gerekirse bir konuda sizin önerilerinize ihtiyacımız var.
Yakın zamanda bir proje geliştirdik ve trilyonlarca veriyi dakikalar içerisinde analiz ederek tüm sonuçları önünüze sunuyor.

+ Ürettiğimiz data searcher sitesinde cheatglobale ait binlerce hesap bulduk, gerekli bilgiler istenirse site yöneticisine iletilicektir.
Anlamayanlar için aşağıya bir video bırakayım;

Videoyu izlediyseniz sizden istediğimiz şey bir kaç öneri. Örn. eklenebilecek herhangi bir özellik ya da aratabileceğimiz bir website.
Bu tarz projeler üretmeye devam edeceğiz, private olarak Fortnite oyunu için de bir hile geliştirmekteyiz.​

emeklere yazıkta 2 daka da geri alırlar hesabı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
  • Beğen
Tepkiler: Lng
Sen misin geliştirici sanki triplere bak :D Sen sadece distribütörsün kendine gel knk :D
Ne saçmalıyorsun küçük kardeşim sen, ne zaman başkasının bir ürününü sattığımı gördün? Laf atacak yer mi bulamıyorsun uza konudan.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ne saçmalıyorsun küçük kardeşim sen, ne zaman başkasının bir ürününü sattığımı gördün? Laf atacak yer mi bulamıyorsun uza konudan.
Yaptığın bu sistemin TCK yasalarına aykırı olduğunu biliyorsundur umarım :D Bildiğim kadarıyla da adın soyadın gizli değil.

Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır (TCK m.136/1).
@Dreamfancy @cukurkopek @candalgc @Meister @Seksepalite Türkiye Cumhuriyeti yasalarına bu denli uyan bir platformda böyle bir şeyin geliştirilmesine izin vermeyeceksiniz umarım?

Yaptığın bu sistemin TCK yasalarına aykırı olduğunu biliyorsundur umarım :D Bildiğim kadarıyla da adın soyadın gizli değil.

Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır (TCK m.136/1).
@Dreamfancy @cukurkopek @candalgc @Meister @Seksepalite Türkiye Cumhuriyeti yasalarına bu denli uyan bir platformda böyle bir şeyin geliştirilmesine izin vermeyeceksiniz umarım?
boş yapmışsın son dediğinde

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt