Gamebreaker İfşa - KANDIRILIYORSUNUZ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ne okuyorum şu an? :D
Yazıp yazıp prim vermeyin beyler buna.
Piyasa türemelerle doldu zaten.
Bırakın ilgisini başka yerden bulsun.

İyi geceler.

Teşekkürler Bu forumun gerçekleri bilmeye ihtiyacı var.

Gençler burada yaptığınız karalamaların Gamebreaker üzerinde hiç bir etkisi olmadığını unutmayın. Daha fazla sizinle polemik yapmayacağım. Crackleyebilen cracklesin, yazılımımıza güvenmiyor olsaydık susup otururduk. Zaten mesaj atan kişilerin isimlerine profil fotoğraflarına ve yazı şekillerine bakarsanız yaş ortalaması belli oluyor. İyi forumlar tekrardan.

Olay zaten bu arkadaş boş polemik yaratmaya gelmiş, heyecan katıyor hayatına.
Olay yok aslında @UnrankedTR nin dediği gibi @korsanjack bu küçük kardeşimiz forumda ilgi çekmek istedi @Gamebreaker da yaşı kaç bilmiyorum ama bu ilgiye üslubu yanlış bir biçimde yanıt verince 8 - 9 satırlık devlet meselesine dönüştü. çöplüğe taşınması gereken bir konu :)

Unrankedtr müşterisini gamebreakere yönlendiricek, gamebreaker key ve loaderi müşteriye vericek, unrankedtr müşteriden loader isteyemezmi yada key? Basit oyunları göremicek kadar kafanızı karıştırmayın!!
Kanka Sen ne yaşıyorsun aq kafanda kurmuşsun tüm olayı

Unrankedtr müşterisini gamebreakere yönlendiricek, gamebreaker key ve loaderi müşteriye vericek, unrankedtr müşteriden loader isteyemezmi yada key? Basit oyunları göremicek kadar kafanızı karıştırmayın!!
Alan müşterinin hwid adreslerine kayıtlı olan keyi satıcı alsa ne olacak o key kullanılmadığı sürece bir işe yarayacak mı sence, oğlum seni hala akıllandırmaya çalışıyorum ama beni zorluyorsun.
Satış hacmi artarsa, yani ürünün satıldığı kitle artarsa ve daha fazla kişi ürünü kullanırsa "private" veya "slotted" kavramının bir amacı kalmaz. Sadece gamebreaker üzerinden satış yapıldığında toplam 30 slot oluyorsa 3 kişiye daha resell verince 120 slot olur. Basit bir matematikle bunun kullanıcıya kötü olarak döndüğü anlaşılabilir bir gerçek.
Gamebreaker artık slotted olarak satılmıyor bu aylar önce kaldırıldı zaten, gamebreaker şu anda private olarak satılıyor yani kullanan herkes başvuruyla katılmış üyeler. Güvenmediğimiz insanlar reddediliyor zamanında slotted olarak çıkarmamızın sebebi de araya fareler kaçmamasıydı, bunu başvurulu sisteme dönüştürerek yine bunu engelledik. İsterse 300 useri olsun 300 userin 300'ü de Gamebreaker tarafından onaylandıysa ve güvenilir olarak işaretlendiyse o yazılım güvenilir olarak kalmaya devam eder. Şu anda aktif olarak 35-40 user mevcut zaten.

Alan müşterinin hwid adreslerine kayıtlı olan keyi satıcı alsa ne olacak o key kullanılmadığı sürece bir işe yarayacak mı sence, oğlum seni hala akıllandırmaya çalışıyorum ama beni zorluyorsun.
Loader riota giderse? Birşey olmazmı deneyelim mi genç adam?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Gamebreaker artık slotted olarak satılmıyor bu aylar önce kaldırıldı zaten, gamebreaker şu anda private olarak satılıyor yani kullanan herkes başvuruyla katılmış üyeler. Güvenmediğimiz insanlar reddediliyor zamanında slotted olarak çıkarmamızın sebebi de araya fareler kaçmamasıydı, bunu başvurulu sisteme dönüştürerek yine bunu engelledik. İsterse 300 useri olsun 300 userin 300'ü de Gamebreaker tarafından onaylandıysa ve güvenilir olarak işaretlendiyse o yazılım güvenilir olarak kalmaya devam eder. Şu anda aktif olarak 35-40 user mevcut zaten.
Anlatmaya çalıştığım şey de o zaten. Şu anda aktif olarak 35-40 user mevcut bile olsa, ileride 300-400 tane olmayacağı ne malum? Ve bu sayı resell sistemi sayesinde çok sayılara ulaştığında aradan bir eşşeğin çıkıp ürünü dt yapmayacağı ne malum? 35-40 user varken bu şans daha düşüktür ama 300-400 olunca %90 ihtimalle ürün boku yer.

Kural 1 - aldığınız ürünün hakkında kötü yorum yapamazsınız yaparsanız banlanırsınız
Kural 2 - Satın almış olabilirsiniz kafanıza göre etkinlik yapıp keyi bir başkasına veremezsiniz

kısaca profesyonel sc4mmer sözleridir gamebreaker alanın aklından şüphe ederim ve tanışmak isterim yoluncak kaz misali azda biz yolalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt