Gamebreaker İfşa - KANDIRILIYORSUNUZ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Önemli duyuru yeni kural

bu konuda bulunan Gamebreake kullanıcılarının keyleri silinmiştir

tırıvırı ayten @Gamebreaker

Kötü yorum yapılsa direk banlarsınız iyi yorum yapılsa uyarı geçiliyor ben anlamadım :D
Objektif bir biçimde kötü bir yorum yapılsaydı inan bana yasaklanmazdı, yasaklananların tamamı keyini paylaşmaya çalışanlar vesaire oluyor.

Ne saçma bir drama yahu. :) @Gamebreaker Bu yolda devam edin hocam en iyisini yapıyorsunuz.

aslında ortada bi konu yok ama priv denşlen ve özel başvuruyla alım yapan bir hilenin kitle arttırma çabasına girmesi kadar sacma bir sey yok + olcayı bilen bilir hep biz piyasanın en iyisiiz kimseye kendimizi tanıtmamıza gerek yok kafasında bi adamken böyle bi çabaya girmişler :D

pardon private adı altında satılan bir ürünü discord resellerine paslayıp sırf para için private ürünü ekmek gibi sattırmak neden _? sattığınız ürünü alan kişi ve siz bilmelisiniz ekmek gibi sağda solda pazarlamak pazarlanılan ürünün private olmadığını tamamen pazarlama taktiği aşikar kısaca müşterilerinizi enayi yerine koyarak hala iş yapıyorsunuz büyük olasıkla kullanılan

tekrar yazıyorum ekmek gibi satılan ürünü private diyerek pazarlamak tamam pazarlama taktiği kabul edilebilir gerçek manasıyla satışa sunmak tamamen sahtekarlıktır başka birşey değildir
Bazen ürünlerin pazarlanmasında kullanılan stratejiler, rekabetçi bir piyasa ortamında normal karşılanabilir. Private olarak tanıtılan bir ürünün, daha geniş kitlelere ulaşmak için başka birine sunulması, fırsatların değerlendirilmesi açısından makul bir yaklaşım olabilir. Bu tür stratejiler, ürünün görünürlüğünü artırabilir ve potansiyel alıcılar için erişimi kolaylaştırabilir. Ayrıca, bazı müşteriler, özel ürünleri daha uygun fiyatlarla bulmayı tercih edebilirler. Dolayısıyla, bu durum, sadece bir pazarlama tekniği olarak değerlendirilebilir ve dolaylı olarak müşterilere yeni fırsatlar sunabilir. Elbette ki bu süreçte şeffaflık önemlidir, ancak pazarlama taktikleri çeşitlenirken, bazı stratejilerin de uygulanabilir olduğunu kabul etmek gerekir.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Objektif bir biçimde kötü bir yorum yapılsaydı inan bana yasaklanmazdı, yasaklananların tamamı keyini paylaşmaya çalışanlar vesaire oluyor.

Anlatmaya çalıştığım şey de o zaten. Şu anda aktif olarak 35-40 user mevcut bile olsa, ileride 300-400 tane olmayacağı ne malum? Ve bu sayı resell sistemi sayesinde çok sayılara ulaştığında aradan bir eşşeğin çıkıp ürünü dt yapmayacağı ne malum? 35-40 user varken bu şans daha düşüktür ama 300-400 olunca %90 ihtimalle ürün boku yer.
Buna bir savunman var mı veya karşı çıkan bir fikrin ?

aslında ortada bi konu yok ama priv denşlen ve özel başvuruyla alım yapan bir hilenin kitle arttırma çabasına girmesi kadar sacma bir sey yok + olcayı bilen bilir hep biz piyasanın en iyisiiz kimseye kendimizi tanıtmamıza gerek yok kafasında bi adamken böyle bi çabaya girmişler :D
Bana biri söylesin olcay dediğin adamın adını globalde kim biliyor türkiye dışında globalde adını kim biliyor gamebreakerin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt