Gamebreaker İfşa - KANDIRILIYORSUNUZ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farkındaysan buraya gelip benden şikayetçi olan 1 tane müşterim yazmıyor, saygılı olmayan insana saygı göstermem ben.

image.png

Hiç bir müşterime saygısız 1 tane lafım bulunmamıştır, sadece bu forumdaki çoluk çocuğa karşı kendi mizacımla konuşuyorum. Unutmayın ne kadar çok hateriniz varsa o kadar büyüksünüzdür.
ss ne alaka anlamadım ssi?

Farkındaysan buraya gelip benden şikayetçi olan 1 tane müşterim yazmıyor, saygılı olmayan insana saygı göstermem ben.

image.png

Hiç bir müşterime saygısız 1 tane lafım bulunmamıştır, sadece bu forumdaki çoluk çocuğa karşı kendi mizacımla konuşuyorum. Unutmayın ne kadar çok hateriniz varsa o kadar büyüksünüzdür.
Aslan kardeşim benim ya sen şimdi kendini ticaret içinde falan sanıyorsun ya ona gülüyorum bende. Büyük müyük yazmış sadhakhdas. Ya sensin sensin kardeşim ama ben haterlamıyorum seni tavsiyede bulunuyorum sana burda senin nasıl konuştuğunu tutumunu gören herkes potansiyel müşterin ona göre davran diyorum bana ben çok büyüğüm diyosun ya hayırlı işler sana da :D:D:D

Arkadaşlar Gamebreaker isimli hileyi private ve başvuru alımı ile sattıklarını biliyorsunuz. Peki ya bu hilenin public olarak satıldığını biliyor muydunuz? Bence hiç biriniz bilmiyordunuz.

Bildiğin kadarıyla ReinSoftware, UnrankedTR, OrionSoftware gibi bir çok satıcı bu ürünü public olarak discord sunucularında pazarlıyolar. Peki bunun sebebi nedir? Para kazanmak için private müşterilerinizi riske mi atıyorsunuz?
@Gamebreaker neden hileniz public olarak ReinSoftware tarafından satılıyor? Hani reseller almıyodunuz? Hani sadece siz satıyordunuz? Hani private ve başvuru ile satılıyordu?

Gamebreaker böyle yerlere düşücek bi hilemiydi?
lx9m61h.jpg
Ben Gamebreakere Ait Bir şey satmıyorum ama yinede sen bilirsin.:ahri:

Gençler burada yaptığınız karalamaların Gamebreaker üzerinde hiç bir etkisi olmadığını unutmayın. Daha fazla sizinle polemik yapmayacağım. Crackleyebilen cracklesin, yazılımımıza güvenmiyor olsaydık susup otururduk. Zaten mesaj atan kişilerin isimlerine profil fotoğraflarına ve yazı şekillerine bakarsanız yaş ortalaması belli oluyor. İyi forumlar tekrardan.

Arkadaşlar Gamebreaker isimli hileyi private ve başvuru alımı ile sattıklarını biliyorsunuz. Peki ya bu hilenin public olarak satıldığını biliyor muydunuz? Bence hiç biriniz bilmiyordunuz.

Bildiğin kadarıyla ReinSoftware, UnrankedTR, OrionSoftware gibi bir çok satıcı bu ürünü public olarak discord sunucularında pazarlıyolar. Peki bunun sebebi nedir? Para kazanmak için private müşterilerinizi riske mi atıyorsunuz?
@Gamebreaker neden hileniz public olarak ReinSoftware tarafından satılıyor? Hani reseller almıyodunuz? Hani sadece siz satıyordunuz? Hani private ve başvuru ile satılıyordu?

Gamebreaker böyle yerlere düşücek bi hilemiydi?
lx9m61h.jpg
Açılın! olay yeri inceleme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt