Gamebreaker İfşa - KANDIRILIYORSUNUZ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satıcı erismiyor muhtemelen gamebreaker'ın sunucusuna yönlendiriyorlar ama geçen aylarda bize müşteri lazım değil diye racon kesiyolardı bana şuan fena kopuyorum Lem ve naitze
Farketmez bi bahaneyle sattıkları müşteriden o keyi loaderi alabilirler? Müşteri neden satıcısına güvenmesinde atmasın sonuçta? Fazla para kazanma uğruna hileyi kimin ellerine verdiler yazık yazık :D

bir Satıcı kendi sattığı ve müşterisinin olduğu bir hileyi neden gündersin ???
Gizli düşmanı olabilirler? Göstermelik satıyor olabilirler?

Ben sıfırdan firma kurup gamebreaker reseller alıyorum 1 kişiye satıyorum sonra loader vs. istiyorum sonra riota atıyorum bitmiştir.

Ben sıfırdan firma kurup gamebreaker reseller alıyorum 1 kişiye satıyorum sonra loader vs. istiyorum sonra riota atıyorum bitmiştir.
sana istesen de resel vermezler knk kafan da nasıl bir kurgu yapıyorsun anlamıyorum xd

"private" ve "slotted" kelimesi bugunlerde sadece bir marketing oyunu dostum bunuda aklinda bulundur. He bunu ben yapmiyormuyum bende yapiyorum ama yapcak birsey yok. Eskiden private urun dedigin sey 2 yil adi sani duyulmamis ve sonrasinda ortaya cikmis bir urundu. Mesela bir lol scripti satiyorlardi private olarak bunu biz 2 yil sonra ilk defa adini duymustuk. Adamlar 10 kisi aralarinda 2 yil boyunca kullanmislar mesela. Asil private urun dedigin budur. Piyasada adini bile duyamazsin ama dedigim gibi bugunlerde sadece bir marketing oyunu bu kelime.

aslında slotted kelimesi bazı hileler icin hala gecerli slot doldugu zaman kotayı arttırmayan harbici hileler hala var ama private kısmı %90 dogru bi sekilde adını duyuyorsun

Üsluba bak dingonun ahırından çıkan adamda daha iyi üslub var.
Müşterilerine efendim diye hitap etmeye devam et sen herkesin kendi tercihi genç. Ben kullanıcılarıma en iyisini sunuyorum sen beni satın almıyorsun yazılımımı satın alıyorsun. Benim ne yaptığım seni alakadar etmez yazılıma bakacaksın.

Gel ekle atayım loaderi bakalım detect edebiliyor musun yançar. Bu yazılım yazıldığından beri 1 kere detect olmamış senin riota atmanla mı olacak?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@Gamebreaker güven faktörünü yok ettiniz hem üslubunuzla hem de yaptığınız işle umarım farkındasınızdır.

Eskiden private urun dedigin sey 2 yil adi sani duyulmamis ve sonrasinda ortaya cikmis bir urundu. Mesela bir lol scripti satiyorlardi private olarak bunu biz 2 yil sonra ilk defa adini duymustuk. Adamlar 10 kisi aralarinda 2 yil boyunca kullanmislar mesela. Asil private urun dedigin budur.
müşteriyi allah mı yolluyor kankacım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt