Gamebreaker İfşa - KANDIRILIYORSUNUZ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar ürünü satıyor siz resell olmadığınızı söylemişsiniz ve ürünü başkaları satıyor. Herkesin kullanması sizcede ürünü dt yapmazmı?

sözde slotted en baba priv hile resell vermis koparsın olcaya :D biz müsteriye hilemizi dayatmıyoruz onlar bizi seciyor diyen adam resell vermis

Private ve başvuru alımı ile satıyoruz yazılımı kimin pazarladığı kime satış yetkisi verdiğimiz sizi ilgilendirmez, başvurular bizim kontrolümüzde yapılıyor gizli bir sırrı ifşa etmiş gibi konuşmanız komik olmuş.
Saçmalıktan ibaret bu yaptığınız şey 10 yaşındaki çocukların elinde gamebreakeri görürsem almam fazla para kazanma hırsız gözünü bürümüş senin gidip garip garip kişilere veriyosun hileyi :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
priv hile nasıl resell veriyo🤔

Adamlar ürünü satıyor siz resell olmadığınızı söylemişsiniz ve ürünü başkaları satıyor. Herkesin kullanması sizcede ürünü dt yapmazmı?
Kimse ürünü bizim bilgimiz dışında satamıyor, yapılan satışların hepsi gamebreakere yönlendiriliyor, başvuruları nasıl bizden alan birininki gibi inceliyorsak onların satışlarını da biz inceliyoruz. Hiç bir gamebreaker reselleri doğrudan keye ulaşamıyor. Kime satıp kime satmadığımız sizi ilgilendirmez. Yazılım bizden alsanız da onlardan alsanız da başvuru kontrollerini biz sağlıyoruz. Public bir satış olsaydı tüm resellerlere 20'şer 20'şer key verilip bunu satın istediğinize verin yapardık. Amaç kitleyi arttırmak. Nasıl safe kalacağını da bize bırakın sizi ilgilendirmeyen durumlara karışmayın.

Arkadaşlar Gamebreaker isimli hileyi private ve başvuru alımı ile sattıklarını biliyorsunuz. Peki ya bu hilenin public olarak satıldığını biliyor muydunuz? Bence hiç biriniz bilmiyordunuz.

Bildiğin kadarıyla ReinSoftware, UnrankedTR, OrionSoftware gibi bir çok satıcı bu ürünü public olarak discord sunucularında pazarlıyolar. Peki bunun sebebi nedir? Para kazanmak için private müşterilerinizi riske mi atıyorsunuz?
@Gamebreaker neden hileniz public olarak ReinSoftware tarafından satılıyor? Hani reseller almıyodunuz? Hani sadece siz satıyordunuz? Hani private ve başvuru ile satılıyordu?

Gamebreaker böyle yerlere düşücek bi hilemiydi?
lx9m61h.jpg
bence hiçbiriniz bilmiyordunuz demene koptum zaten biliniyoduki :D

Kimse ürünü bizim bilgimiz dışında satamıyor, yapılan satışların hepsi gamebreakere yönlendiriliyor, başvuruları nasıl bizden alan birininki gibi inceliyorsak onların satışlarını da biz inceliyoruz. Hiç bir gamebreaker reselleri doğrudan keye ulaşamıyor. Kime satıp kime satmadığımız sizi ilgilendirmez. Yazılım bizden alsanız da onlardan alsanız da başvuru kontrollerini biz sağlıyoruz. Public bir satış olsaydı tüm resellerlere 20'şer 20'şer key verilip bunu satın istediğinize verin yapardık. Amaç kitleyi arttırmak. Nasıl safe kalacağını da bize bırakın sizi ilgilendirmeyen durumlara karışmayın.
Senin incelemen farketmez satıcı o keye ve loadere erişebiliyo satıldıktan sonra gidip riotada gönderebilir?

Senin incelemen farketmez satıcı o keye ve loadere erişebiliyo sonuçta gidip riotada gönderebilir?

satıcı erismiyor muhtemelen gamebreaker'ın sunucusuna yönlendiriyorlar ama geçen aylarda bize müşteri lazım değil diye racon kesiyolardı bana şuan fena kopuyorum Lem ve naitze

Üsluba bak dingonun ahırından çıkan adamda daha iyi üslub var.

"private" ve "slotted" kelimesi bugunlerde sadece bir marketing oyunu dostum bunu da aklinda bulundur. He bunu ben yapmiyormuyum bende yapiyorum ama yapcak birsey yok. Eskiden private urun dedigin sey 2 yil adi sani duyulmamis ve sonrasinda ortaya cikmis bir urundu. Mesela bir lol scripti satiyorlardi private olarak bunu biz 2 yil sonra ilk defa adini duymustuk. Adamlar 10 kisi aralarinda 2 yil boyunca kullanmislar mesela. Asil private urun dedigin budur. Piyasada adini bile duyamazsin ama dedigim gibi bugunlerde sadece bir marketing oyunu bu kelime.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt