Fasadas2009
Gold Üye
Aga yine kavga başlamasın lütfen ya
Benim suçum muAga yine kavga başlamasın lütfen ya
Eleştiriye açık olmamanız ne kadar açınası durum neyse nasıl daha fazla para kazanırım taktikleri yaşayın tınlamıyoruz bileneBenim suçum mu
Bu Türkçe ile zaten çok şey edemezsin zorlama kankaEleştiriye açık olmamanız ne kadar açınası durum neyse nasıl daha fazla para kazanırım taktikleri yaşayın tınlamıyoruz bilene
random AHAHAHAHAHAHAHAHDostum çok özür dilerim, 5 - 6 ay öncesine ait random bir ekran görüntüsü ile laf atacak kadar aciz olduğunuzu unutmuşum
#AhUlanJunlok
#SuriyeSeniBekliyorJunlok
Junlok bi çekil 2 dk.random AHAHAHAHAHAHAHAH
oynat bakalımJunlok bi çekil 2 dk.
Tartışmaya giresim hiç yok yaşını başını bılmyıorum sanalda eglenmene bak senBu Türkçe ile zaten çok şey edemezsin zorlama kanka
Bi zahmet artık başını bilinTartışmaya giresim hiç yok yaşını başını bılmyıorum sanalda eglenmene bak sen
ben öyle bişey idda ettimde ben mi hatırlamıyorum yoksa sen birilerini yalamak için paramı alıyorsun yada kafana silah mı dayıyorlar hileyi kullanmak için neden böyle bir yorum atmayı kendine görev edindin sadece hilede 1 server ekli ve sadece 1 özelliği çalışıyor siz neyin kafasını yaşıyorsunuzaynen kanka Berkay'a rakip olamazsınız hileniz cpuyu %15 kullanıyor çünkü xd
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir