[FREE] Metin2 Pvp Captcha Solver | Farmbot Multihack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarılar konuyu kirletmeye gerek yok, @YavuzTR gördüğü her konuda bize sallamaya yemin ettiği için böyle gereksiz şeyler olabiliyor metin2 hile discordlarında moderatörlük yapmaktan başka bir vasfı olmayan birisi gelmiş burada o hileden bu hileye sallıyor yazık...

Juve gerçekten sil yorumları, geri dönüp okuyunca bir insanı bu kadar küçük düşürmek ne bana ne de foruma yakışmıyor.

Başarılar konuyu kirletmeye gerek yok, @YavuzTR gördüğü her konuda bize sallamaya yemin ettiği için böyle gereksiz şeyler olabiliyor moderatörlük yapmaktan başka bir vasfı olmayan birisi gelmiş burada o hileden bu hileye sallıyor yazık...
En son bu cümlenin aynısını h4x konusunda yazmıştın. Hayırdır özelden yardım için ağlayacak yeni insanlar mı buldun?

En son bu cümlenin aynısını h4x konusunda yazmıştın. Hayırdır özelden yardım için ağlayacak yeni insanlar mı buldun?
Hax4Metin2 Moderatör
MemoryBreak Moderatör
Wieve2 Moderatör
Lalaker1 Reseller
TURKEY'S LARGEST MODERATOR!
Bide övünerek biosuna yazmış allah akıl fikir birazda mantık versin forumlarda takılıp millete sallamaktan başka bir iş edinirsin ileriki hayatında inşallah yolun açık olsun sana bir daha cevap bile vermeyeceğim...

@biophoenix Kanka o bio değil imza, bu forumda 4 hile hakkında yardımcı olduğum için o imzayı tutuyorum.
Önüne gelen her hile yapımcısına badana çekmeyi bırakıp benle konuşabilecek kelime yetkinliğine ulaşıncaya kadar bana yazma :D

Hax4Metin2 Moderatör
MemoryBreak Moderatör
Wieve2 Moderatör
Lalaker1 Reseller
TURKEY'S LARGEST MODERATOR!
Bide övünerek biosuna yazmış allah akıl fikir birazda mantık versin forumlarda takılıp millete sallamaktan başka bir iş edinirsin ileriki hayatında inşallah yolun açık olsun sana bir daha cevap bile vermeyeceğim...
yargı dağıtmıs kral

Konu tartışmaya kapanmıştır lütfen birbirinizi sevmeseniz bile saygı gösterin başkalarının konusunu kirletmeyin ayrıca lütfen başkalarına ait Fotoğraf video Ss gibi şeyleri karşı tarafın rızası olmadan paylaşmayın bunlara uymayanlar uyarı puanı alacaktır iyi forumlar ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt