[FREE] Metin2 Pvp Captcha Solver | Farmbot Multihack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben öyle bişey idda ettimde ben mi hatırlamıyorum yoksa sen birilerini yalamak için paramı alıyorsun yada kafana silah mı dayıyorlar hileyi kullanmak için neden böyle bir yorum atmayı kendine görev edindin sadece hilede 1 server ekli ve sadece 1 özelliği çalışıyor siz neyin kafasını yaşıyorsunuz
sana değil ki bu kanka :DDDDDDDDDDD

sizin canınız gene Creck istediyse yazın bana bir sürüm daha cracklerim allahın hwid bilmez kulları gelmiş ahkam kesiyorlar
La o bize laf atıyor üstteki tartışma senle alakalı değil . Ma**yaf ve COM2 trollerine ders veriyordum.

Hoop Oğlum yarım saat bi kaybolayım dedim gene ortalık karışmış vaziyet alın Hilemiz daha beta aşamasında 0 yardım ile ŞUANLIK elimizden bu geliyor ilerde çok daha iyisini yapabiliriz konuyu daha fazla uzatmayın kavga edeceklerde lütfen forumumuzdaki özel mesaj özelliğini kullanabilirler

Hoop Oğlum yarım saat bi kaybolayım dedim gene ortalık karışmış vaziyet alın Hilemiz daha beta aşamasında 0 yardım ile ŞUANLIK elimizden bu geliyor ilerde çok daha iyisini yapabiliriz konuyu daha fazla uzatmayın kavga edeceklerde lütfen forumumuzdaki özel mesaj özelliğini kullanabilirler
Boşver juve boş yorumları sil geç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt