Foruma Kayıt Olurken Kurallar bir tık arttırılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İp ban kaldırmak basit modem resetleyince kaldıyor ama birden fazla hesap açılmıyacak bir sistem gelse iyi olur. Birden fazla hesap açmak isteyenler yetkili kişiyle konuşmalı gibi.
Banlı hesaplar yeni hesap açabilir fakat dediğin kural gelirse biraz sıkıntı olur çünkü çoğuna bakıyorsun sürekli banlanan kişiler ne yapacaksın mesela benim bile 2 hesabım var

Mesala onay vererek kayıt olunsun
Banlananlar IP ban yesin.

Gibi önlemler.
ip ban yemeliler çok fazla spam yapan arkadaş var ama @yusufdmrc16 adlı arkadaşın dediği gibi ilk kayıt olurken hwid koruması olsa yani sadece 1 hesap açabilsinler pcden çok iyi olur
Açtığın konudan bağımsız olabilir kusura bakma ama ordaki yazıyı merak ettim.
Neden Driver Booster kurmayın dedin? Açıklarsan sevinirim.
imzasında var yazmamış
Neden böyle olmalı peki Efe bey ?
spam yorum kasmayın diye

Driverların güncelliğini nasıl takip edebiliriz?
Elle nasıl nerden güncelleyebiliriz?
DriverBooster sisteme zarar veriyor daha çok yanlış sürücü ya da eski sürücü kurabiliyor.
En iyisi elle kurmaktır
Bunun altına bile Spammerlar gelmiş yok artık ya :D
İp Ban da değil Hwid ban çaksın Vanguardda olduğu gibi :D

Driverların güncelliğini nasıl takip edebiliriz?
Elle nasıl nerden güncelleyebiliriz?
Aygıt yöneticisinden güncellemek istediğin donanıma sağ tıklayıp özelliklerden donanım kimliğini kopyalayıp internete yapıştırdığın an sürücüler çıkar kardeşim. Güncel olanı kurabilirsin.

O kısmı anladım teşekkürler. Ama anlamadığım diğer kısım biz o driverlara güncelleme geldiğini ve güncellememiz gerektiğini nasıl tespit edeceğiz?
Aygıt yöneticisinden güncellemek istediğin donanıma sağ tıklayıp özelliklerden donanım kimliğini kopyalayıp internete yapıştırdığın an sürücüler çıkar kardeşim. Güncel olanı kurabilirsin.

O kısmı anladım teşekkürler. Ama anlamadığım diğer kısım biz o driverlara güncelleme geldiğini ve güncellememiz gerektiğini nasıl tespit edeceğiz?
Ekran kartı markası ne?

Ya da driver bulucu bir program bul sonra elle kur

Ekran kartı Nvidia GeForce. Onun uygulaması var zaten.

İşte benim çok bir bilgim olmadığı için ve fazla uğraşmamak için Driver Booster kullanıyordum.
Zararlı olduğunu sizden yeni öğrendim. Onun için de bundan başka ne yapabilirim diye size danıştım. Sizin tavsiye edebileceğiniz Driver bulucu bir program varsa onu kullanmaya başlayayım.
Ekran kartı markası ne?

Ya da driver bulucu bir program bul sonra elle kur

İşte benim çok bir bilgim olmadığı için ve fazla uğraşmamak için Driver Booster kullanıyordum.
Zararlı olduğunu sizden yeni öğrendim. Onun için de bundan başka ne yapabilirim diye size danıştım. Sizin tavsiye edebileceğiniz Driver bulucu bir program varsa onu kullanmaya başlayayım.
Driveridentifier uygulamasını kullanabilirsin cihazında eksik olan sürücüleri tespit ediyor eğer istersen indiriyor.

DriverPack kullanıyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt