Foruma Kayıt Olurken Kurallar bir tık arttırılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence aynı şifreyi kullananların logları tutulsun yorum hesabı açanlar öyle daha kolay banlanabilir

tel no bir tık mantıklı olabilir hak verdim bu konuya fakat yönetim de iyi banlıyor bence :)

bence aynı şifreyi kullananların logları tutulsun yorum hesabı açanlar öyle daha kolay banlanabilir
forumun, üyelerin şifrelerine sahip olması çok büyük bir güvenlik açığıdır ve kabul edilemez. Öyle bir şey olamaz yani.

Açtığın konudan bağımsız olabilir kusura bakma ama ordaki yazıyı merak ettim.
Neden Driver Booster kurmayın dedin? Açıklarsan sevinirim.
DriverBooster sisteme zarar veriyor daha çok yanlış sürücü ya da eski sürücü kurabiliyor.
En iyisi elle kurmaktır
Bunun altına bile Spammerlar gelmiş yok artık ya :D
İp Ban da değil Hwid ban çaksın Vanguardda olduğu gibi :D

Ama bizde bıktık ben raporlamaya sıkıldım artık
Bitmiyor ki Bi bence önlem alınmalı @XMAR en iyisi hesap onaylamak Kayıt olunurken
Ya tamamen paylaşılan hilenin kitlesine bağlı buna yapabileceğimiz bir şey yok mesela şöyle düşün zulu oynayan birisi ile Battlefield oynayan bir kitle aynı olmuyor ne yazık ki

Tek çare rapor ve xmar babacık banlaması

Ya tamamen paylaşılan hilenin kitlesine bağlı buna yapabileceğimiz bir şey yok mesela şöyle düşün zulu oynayan birisi ile Battlefield oynayan bir kitle aynı olmuyor ne yazık ki

Tek çare rapor ve xmar babacık banlaması
Haklısınız ama Allah’a şükür Bekleme süresi var O biraz kurtarıyor.
Ya zaten forumda düzgün cevap verecek adam az zaten çoğunu ezberledim onlar dışında yazanlara pek takmıyorum artık. :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt