forumun, üyelerin şifrelerine sahip olması çok büyük bir güvenlik açığıdır ve kabul edilemez. Öyle bir şey olamaz yani.bence aynı şifreyi kullananların logları tutulsun yorum hesabı açanlar öyle daha kolay banlanabilir
Paylaşılan ip gözüküyor kankaMesala onay vererek kayıt olunsun
Banlananlar IP ban yesin.
Gibi önlemler.
doğru bencede onay lazım banlananlar tam banlansın.
mantıklı reis
DriverBooster sisteme zarar veriyor daha çok yanlış sürücü ya da eski sürücü kurabiliyor.Açtığın konudan bağımsız olabilir kusura bakma ama ordaki yazıyı merak ettim.
Neden Driver Booster kurmayın dedin? Açıklarsan sevinirim.
Mesala onay vererek kayıt olunsun
Banlananlar IP ban yesin.
Gibi önlemler.
Böyle bir yasaklama yetkimiz var zaten ama ağır suç işlenmediği sürece yapmıyoruz.ip ban ne knk modem resetleyince kalkıyo
Ya tamamen paylaşılan hilenin kitlesine bağlı buna yapabileceğimiz bir şey yok mesela şöyle düşün zulu oynayan birisi ile Battlefield oynayan bir kitle aynı olmuyor ne yazık kiAma bizde bıktık ben raporlamaya sıkıldım artık
Bitmiyor ki Bi bence önlem alınmalı @XMAR en iyisi hesap onaylamak Kayıt olunurken
Haklısınız ama Allah’a şükür Bekleme süresi var O biraz kurtarıyor.Ya tamamen paylaşılan hilenin kitlesine bağlı buna yapabileceğimiz bir şey yok mesela şöyle düşün zulu oynayan birisi ile Battlefield oynayan bir kitle aynı olmuyor ne yazık ki
Tek çare rapor ve xmar babacık banlaması