Spam yaparsan tabii ban yersin.Zaten moderatorler ban atmakdan hariç hiç bir şey yapmıyor açtığım 4. hesabım ve bunu yazdıktan sonra tekrar banlanacağıma eminim zirt zırt her 10 saniyede bir ban atmayan modlar olsa belki dediklerin iyi olabilir.
Madde 9/B Spam mesaj ve içerik paylaşımıZaten moderatorler ban atmakdan hariç hiç bir şey yapmıyor açtığım 4. hesabım ve bunu yazdıktan sonra tekrar banlanacağıma eminim zirt zırt her 10 saniyede bir ban atmayan modlar olsa belki dediklerin iyi olabilir.
Neyin spamini yapicam ? saçma sapan her türlü ban atmak sebep buluyorlar.Spam yaparsan tabii ban yersin.
Örnek gösterNeyin spamini yapicam ? saçma sapan her türlü ban atmak sebep buluyorlar.
Zaten moderatorler ban atmakdan hariç hiç bir şey yapmıyor açtığım 4. hesabım ve bunu yazdıktan sonra tekrar banlanacağıma eminim zirt zırt her 10 saniyede bir ban atmayan modlar olsa belki dediklerin iyi olabilir.
Attığınız ban ip olduğu için sence buraya ip değiştirmeden girermiyim? burda yalan söyleyerek ne elde edicem
Banlanan hesaplarının isimlerini bana özelden at o halde.Attığınız ban ip olduğu için sence buraya ip değiştirmeden girermiyim? burda yalan söyleyerek ne elde edicem
3 Hesabın neyden ban yedi söylesene.Attığınız ban ip olduğu için sence buraya ip değiştirmeden girermiyim? burda yalan söyleyerek ne elde edicem
dcde birisi ig dedi sg dedim hem dcden hem burdan ban yedim bir kere daha hesap açtım 1 mesaj atmadan tekrar banlandim buda 3. hesabım isimlerini unuttum artık hesaplarınBanlanan hesaplarının isimlerini bana özelden at o halde.
Bi dediğin bi dediğini tutmuyor sana nasıl inanayımdcde birisi ig dedi sg dedim hem dcden hem burdan ban yedim bir kere daha hesap açtım 1 mesaj atmadan tekrar banlandim buda 3. hesabım isimlerini unuttum artık hesapların