Foruma Kayıt Olurken Kurallar bir tık arttırılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten moderatorler ban atmakdan hariç hiç bir şey yapmıyor açtığım 4. hesabım ve bunu yazdıktan sonra tekrar banlanacağıma eminim zirt zırt her 10 saniyede bir ban atmayan modlar olsa belki dediklerin iyi olabilir.

Zaten moderatorler ban atmakdan hariç hiç bir şey yapmıyor açtığım 4. hesabım ve bunu yazdıktan sonra tekrar banlanacağıma eminim zirt zırt her 10 saniyede bir ban atmayan modlar olsa belki dediklerin iyi olabilir.
Spam yaparsan tabii ban yersin.
Madde 9/B Spam mesaj ve içerik paylaşımı
Forumda spam mesajlara ve yanlış kategoriye açılan konulara asla anlayış göstermiyoruz. Üstüne basa basa uyarılar
yaptığımız halde ne yazık ki bu kuralları çiğneyen ve forum yöneticilerini yormak isteyenleri kalıcı olarak uzaklaştırıyoruz.

Kural bu.

jEmym1y.png

Peki​

Banlanan hesaplarının isimlerini bana özelden at o halde.
dcde birisi ig dedi sg dedim hem dcden hem burdan ban yedim :D bir kere daha hesap açtım 1 mesaj atmadan tekrar banlandim buda 3. hesabım isimlerini unuttum artık hesapların

• Haha
Tepkiler: L3G
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt