Fortnite Offset, Signature ve Util Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LOOOL içerlemiş gibisin biraz, her postunda türko, türko diyip alt'dan altdan giydirmeye çalışan sensin, allahın k*rdü seni zoruna mı gitti
Sadece burda türko lafını kullanmam dışında bir sorun yok. Ayrıca laflarından anlaşıldığı üzere şeref yoksunu olduğun kadar beyinden de yoksunsun kardeş allah yardımcın olsun.

Sadece burda türko lafını kullanmam dışında bir sorun yok. Ayrıca laflarından anlaşıldığı üzere şeref yoksunu olduğun kadar beyinden de yoksunsun kardeş allah yardımcın olsun.
Ağla kardeş, sen millete giydirince birşey yok, millet sana gelip geçirince ayrımcı, şeref yoksunu.

Ağla kardeş, sen millete giydirince birşey yok, millet sana gelip geçirince ayrımcı, şeref yoksunu.
Ay kıyamam çok alıngan ve safsın ya. Günümüzdede birçok kişi tarafından türko kelimesi aşağılanma amaçlı kullanılıyor zaten. Neyin duygu sömürüsü bu? İğrenç bi kelime olduğunun farkındayım zaten bu amaçla kullanılıyor. Ayrıca benim millete falan giydirdiğimde yok öyle bi niyetimde yok. Adam burda gelmiş kredi falan vermeden kendi yapmış gibi bir başka insanın yazısını kopyalayıp yapıştırmış. Kredi verse bu tantanalar çıkmayacak zaten. Bu arkadaş kıt olduğu için bu tür şeyler yapmayı seviyor. Neyse bu kadar gırgır şamata yeter.

Son düzenleme:
Ay kıyamam çok alıngan ve safsın ya. Günümüzdede birçok kişi tarafından türko kelimesi aşağılanma amaçlı kullanılıyor zaten. Neyin duygu sömürüsü bu? İğrenç bi kelime olduğunun farkındayım zaten bu amaçla kullanılıyor. Ayrıca benim millete falan giydirdiğimde yok öyle bi niyetimde yok. Adam burda gelmiş kredi falan vermeden kendi yapmış gibi bir başka insanın yazısını kopyalayıp yapıştırmış. Kredi verse bu tantanalar çıkmayacak zaten. Bu arkadaş kıt olduğu için bu tür şeyler yapmayı seviyor.
Aranızda ne geçtiği beni ilgilendirmez bağlamaz haddimede değil, beni bağlıyan nokta burada ne zaman bu tarz muhabbetler dönse her seferinde "türko" türko kelimesini giydirmen. Böyle birşeyi diyebilmen için yabancı uyruklu bir birey olmanız gerekiyor değil mi? hem türk olup hemde kendi ırkınıza giydirmek bilemiyorum.

Aranızda ne geçtiği beni ilgilendirmez bağlamaz haddimede değil, beni bağlıyan nokta burada ne zaman bu tarz muhabbetler dönse her seferinde "türko" türko kelimesini giydirmen. Böyle birşeyi diyebilmen için yabancı uyruklu bir birey olmanız gerekiyor değil mi? hem türk olup hemde kendi ırkınıza giydirmek bilemiyorum.
Aslında bi tık haklısın burda ki kullanma amacım tamamen aşağılamaktı fakat bazı muhalif kesimler sürekli bu tarz lafları "şaka" amaçlı kullanıyorlar. Asıl bu soruyu o insanlara sormak lazım. Ben biraz ileriye gitmişim.

Aslında bi tık haklısın burda ki kullanma amacım tamamen aşağılamaktı fakat bazı muhalif kesimler sürekli bu tarz lafları "şaka" amaçlı kullanıyorlar. Asıl bu soruyu o insanlara sormak lazım. Ben biraz ileriye gitmişim.
Bulunduğunuz ortama bir dönün bakın derim, buranın yaş kitleside belli, ıq seviyeside. Sence bu tarz ortamlarda senin yaptıgın "ironileri" "şakaları" kaldırabilecek düzeyde kaç insan var burada?

herşeyin bir yeri adabı vardır.

• Beğen
Tepkiler: L3G
3.sayfadan sonra hepsı konuyla alakasız tartısma yapacaksanız forumda yapmayın

Burada Daha Detaylı Offsetler Mevcut, İşinize yarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt